Meksika Ligi mücadelesinde Abejas Cumartesi günü saat 05:00’da Diablos Rojos ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de Hovarda toplam sayı limitini 167.5 olarak açıklamışlar.
Abejas sezona kötü başlayan ekiplerden birisi. Onlar rakiplerinin aksine henüz sadece 2 maç oynadılar ama ikisini de kaybettiler. Temel sıkıntılarının da savunmada olduğunu gördük aslında. Üst üste deplasmanda Santos’a kaybettikleri o maçlarda ilginç şekilde aynı kötü savunmayla 98’er sayı yemişlerdi… Ayrıca bu iki kaybın da deplasmanda geldiğini, evlerinde bu sezonki ilk maçlarına çıkacaklarını belirtelim.
Rojos ise çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet çıkarabildi. Son deplasman maçlarına baktığımızda Astros karşısında hücumda etkili bir performans sergilediklerini ve 74-84 gibi farklı bir skorla kazandıklarını görmüştük. 24 Temmuz’daki son sınavlarında ise konuk ettikleri Santos karşısında yine dengeli bir oyun sergileyerek 80 baremini aşarak, 82-75’lik skorla hanelerine sezonun ikinci galibiyetini yazdırmayı başarmışlardı.
İki ekibi aslında değerlendirmek için erken, henüz çok az maç oynadılar; özellikle Abejas. Ancak bu maçlarda bana göre görünen belli özellikler vardı. İki takım da tempoyu seviyorlar ve hücumda şuana kadar iyi işlere imza attılar sonuçlardan bağımsız olarak. Bu maçta da beklentim kazanan takımın 85 sayı ve kaybeden takımın ise 80 baremini geçmesi yönünde olacak. Bu nedenle de öncelikli tercihim toplam baremden üst seçeneği oluyor.
İddaa Oranı: ÜST (167.5) – 1.60
Hovarda Oranı: ÜST (167.5) – 1.77
Güven Endeksi: 7