Paraguay Ligi kazananlar etabı mücadelesinde Dep. San Jose Cumartesi günü saat 02:30’da Colonias Gold ile karşılaşacak. Bets10 toplam sayı limitini 152.5 olarak açıklamışken İddaa ise bu maça oran açmamış.
San Jose bu etaptaki 4 maçtan 3 tanesini kazanarak iyi bir giriş yaptı. Son 2 maçlarını kazanırken savunma odaklı bir basketbolun da ön planda olduğunu gördümüştük. Deplasmandaki o 2 maçta Olimpia’yı 76-78 ve Felix’i ise 67-75 ile geçmişlerdi. 19 Haziran’da oynadıkları o son maçta Benitez 17sayı, 15 ribaund ile MVP performansı sergilerken, Ochipinti 12 sayı, 4 ribaund ve Riveros da 10 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.
Colonias ise çıktığı 4 maçtan ikisini kazanabildi bu etapta. Onların da son 2 maçlarına baktığımızda savunma odaklı, düşük tempoda bir basketbol gördük. Önce deplasmanda Felix’e 75-74 kaybettiler, sonra Olimpia’yı deplasmanda 61-64 ile yenmeyi başardılar. 19 Haziran’daki o son maçta Peralta 20 sayı, 11 ribaund ile yıldızlaşırken, Mijares de ona 15 sayı, 4 asist ile destek olan diğer isim olmuştu.
İki takım arasında kağıt üstünde ciddi bir siklet farkı yok belki ama bu etaba San Jose’nin daha formda, daha diri başladığı bir gerçek. Evlerinde olmanın avantajıyla beraber ama ben handikap riskine girmeyeceğim. Bunun yerine iki ekibin de son maçlarında sergiledikleri, düşük tempo ve savunma odaklı basketbolun bu maçta da devam edeceğini öngörerek tercihimi toplam bareme göre alt seçeneğinden yana kullanacağım.
İddaa Oranı: –
Bets10 Oranı: ALT (152.5) – 1.68
Güven Endeksi: 7