Anasayfa / Genel / Ermenistan Bosna Hersek Maçı İddaa Tahmini 190817

Ermenistan Bosna Hersek Maçı İddaa Tahmini 190817

Ermenistan Bosna Hersek Maçı İddaa Tahmini 19.08.2017
Ermenistan Bosna Hersek Maçı İddaa Tahmini 19.08.2017

2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Ön Elemeleri A grubunun son maç gününde üçte iki yapan İsveç’in ardından ikinci bileti kapmak için mücadele eden Ermenistan, formda rakibi Bosna Hersek‘i Yerevan Mika Sport Complex’de 19 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00’da ağırlayacak.

4 takımın yer aldığı grupta İsveç’in ardından ikinci bileti kapmak için parkeye çıkacak Ermenistan ve Bosna Hersek’in mücadelesinde analiz kısmına geçmeden önce baremlere bir bakalım. En iyi bahis bürolarından biri olan Bets10‘da ev sahibi takım lehine 2.5 handikap açılmışken toplam sayı limiti de 155.5 olarak set edilmiş. İddiaa’da 755 koduyla açılan maçta deplasman takımı için 2.5 handikap set edilirken toplam sayı baremi de 158.5 olarak belirlenmiş.

Takım Olabildiklerinde Kazanıyorlar

Gruplar belli olduğunda Bosna Hersek ve İsveç favoriler olarak ön plana çıkıyordu. Ancak Ermenistan, Beşiktaş’ta izleyeceğimiz devşirme guardları Ryan Boatright liderliğindeki genç kadrosu ile oldukça iyi mücadele etti. Şansını son maça kadar taşımayı başaran koç Bavcevic’in öğrencileri oynadıkları tempolu basketbolla şuana kadar keyifli maçlar izlettirdiler bizlere. Bu sezon Gran Canaria’da izleyeceğimiz genç uzun Fischer ve kariyerini ABD’de sürdüren genç forvet Chrabascz da takımın diğer ön plana çıkan isimleri oldular. Evlerinde oynadıkları iki maçı da kazanmayı başaran Ermenistan’ın ateşli bir taraftarı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz, basketbola olan ilgi beklentilerin üstünde. Baskıyı arttırdıkların ve yüksek tempoda oynadıklarında avantaj elde ediyorlar. Boatright’ın yanına destekçi bulamadıklarında işleri oldukça zorlaşıyor, takım olabilmek ve katkıyı dağıtabilmek onlar için önemli.

Musa Parlıyor Bosna Kazanıyor

Bosna Hersek ilk günden beri grubun favorisiydi. Ancak bu sezon Galatasaray’da izleyeceğimiz devşirme guardları Alex Renfroe‘nun takıma uyum sağlayamaması ve sonrasında kadro dışı kalması onlara güç kaybettirdi, dengelerini de bozdu. Koç Vujosevic’in onu kullanıp kullanmamak arasında gitgeller yaşadığı maçların bir kısmını da kaybettiler ve son güne bu tamam mı devam mı maçına kaldılar. Diğer taraftan genç yıldız Dzanan Musa ise performansı parladı turnuva boyunca. Takımını tek başına sırtlayan 1999 doğumlu guard, yakaladığı şansı çok iyi değerlendirdi. Onu izlemek gerçekten büyük bir keyif. Bosna takım olarak 3 sayı çizgisi gerisinden etkili ve bununla beraber hücum ribaundlarını da forse ediyorlar. Bu turnuvada ikinci şanslardan maç başına 18 sayı bulmayı başardılar.

Ermenistan – Bosna Hersek İddaa Tahmin

Kazanan takımın elemelerde yer alabilmek adına bileti kapacağı bu tamam mı devam mı maçında Ermenistan’ın taraftarı önünde kolay pes etmeyeceğini düşünüyorum, hatta bir uzatma bile seyredebiliriz. Boatright ve Musa kapışmasına da sahne olacak bu mücadelede her ne kadar Bosna takımı bir tık önde olsa da ben Ermenistan’ın ateşli taraftarı ile maçtan kopmyacağını ve handikapta kalacağını düşünüyorum.

Güven indeksi: 8/10

İddaa Oranı:  MS 1 (-2.5) / 1.70

Bets10 Oranı: MS 1 (+2.5) / 1.86



Hakkında basketboltahmin

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

New York Knicks – Toronto Raptors İddaa Tahmini (2) 22.12.22

NBA normal sezon mücadelesinde New York Knicks, çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 03:30’da Toronto Raptors ile Madison …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir