NBA Yaz Ligi Las Vegas ayağında Toronto Raptors Pazartesi günü saat 04:30’da Denver Nuggets ile karşılaşacak. İddaa Raptors’un galibiyeti için oranı 1.44 olarak açıklamışken Best10 ise oranı 1.66 olarak belirlemiş.
Toronto Raptors ilk maçını kazanarak yaz ligine 2-0’lık hızlı bir başlangıç yapmak istiyor. Raptors yüzde 43.9 şut isabetiyle 94 sayı ortalamasına sahip ve yüzde 34.2 şut isabetiyle 69 sayıya izin veriyor. Gradey Dick 18 sayı ve 10 ribaund, DJ Carton ise 13 sayı ve 3 ribaund ortalamaları ile oynuyor. Raptors yay gerisinden yüzde 32.3 ve serbest atış çizgisinden yüzde 63.2 ile şut atıyor. Derinlerden ise yüzde 39.3 şuta izin veriyor ve maç başına 53 ribaunt alıyor.
Denver Nuggets yaz ligindeki ilk galibiyetini arıyor. Nuggets yüzde 40.6 şut isabetiyle 78 sayı ortalamasına sahip ve yüzde 36.7 şut isabetiyle 88 sayıya izin veriyor. Julian Strawther 25 sayı ve 5 ribaund, Hunter Tyson ise 15 sayı ve 2 ribaund ortalamaları ile oynuyor. Nuggets yay gerisinden yüzde 37.5 ve serbest atış çizgisinden yüzde 82.4 ile şut atıyor. Derinlerden ise yüzde 30.8 şut isabetine izin veriyor ve maç başına 31 ribaund alıyor.
Denver Nuggets ikinci maçında daha iyi bir efor sarf edecektir. Bununla birlikte, ben hala Raptors’tan yanayım. Bir önceki yazımda Toronto Raptors’ın bir yaz ligi kadrosu için olabildiğince kalabalık ve yetenekli olduğundan bahsetmiştim ve ilk maçlarında da bunu gösterdiler. Raptors yaz ligi şampiyonluğunu kazanacak parçalara sahip. Yaz ligi turnuvasına girerken Raptors’a çok güveniyordum ve ilk maç bu güveni daha da arttırdı. Bir kez daha kazanmalarını bekliyorum.
İddaa Oranı: MS 1 – 1.44
Best10 Oranı: MS 1 – 1.66
Güven Endeksi: 7
