Anasayfa / İddaa Tahminleri / Reggio Emilia – Trento İddaa Tahmini 07.04.19

Reggio Emilia – Trento İddaa Tahmini 07.04.19

İtalya Lega Basket Serie A 25.hafta mücadelesinde Reggio Emilia Pazar saat 19:00’da Trento ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de Bets10 ev sahibi lehine 0.5 handikap belirlemişler.

Reggio Emilia son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla toparlandı ve düşme hattından kurtulup 2 maç uzaklaşarak 14.sıraya yükseldiler. Ancak halen evlerinde toparlanabilmiş değiller, son 4 maçlarından sadece 1 tanesini kazanbildiler, Milano’ya 4 ve Cantu’ya 10 sayı farkla yenilmişlerdi son bölümde. Geçen hafta ise evlerindeki 3 maçlık galibiyet hasretini Brindisi’yi 6 sayı ile yenerek sonlandırmışlardı.

Trento ise play-off yarışında yer alan ekiplerden biri, 13 galibiyetle 8.sıradalar ve 5 hatta 6 takımla birlikte play-off bileti için sıkı bir yarışa girecekler önümüzdeki haftalarda. Deplasman karneleri ise son haftalarda oldukça iyi durumda. Evden uzaktaki son 4 maçtan 3 tanesini kazandılar, formda Sassari’ye farklı yenilirken Cremona ve Brescia gibi önemli rakiplerini 5 sayı farkla geçmişlerdi.

Her ne kadar sıralama anlamında olmasa da son haftalardaki form grafiği ve oynanan basketbol açısından denk güçlerin kapışmasını izleyeceğimizi söylemek yanlış olmaz. Ancak bu kapışmada deplasmanda olmasına rağmen Trento bir adım önde. Kaliteli ve tecrübeli kadroları artı son haftalarda deplasmanda aldıkları başarılı sonuçlar bu maçta da hata yapmayacaklarını ve zorlansalar da kazanarak play-off yarışındaki yollarına devam edeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 (-0.5) / 1.70
Bets10 Oranı: MS 2 (-0.5) / 1.85
Güven İndeksi: 7/10



Hakkında basketboltahmin

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 4. maçında New Orleans Pelicans Salı günü saat …