Anasayfa / FIBA U20 Avrupa Şampiyonası / Sırbistan – İtalya İddaa Tahmini 15.07.19

Sırbistan – İtalya İddaa Tahmini 15.07.19

FIBA U20 Avrupa Şampiyonası 3.gününde Sırbistan Pazartesi saat 18:15’de İtalya ile karşılaşacak. İddaa henüz oranları netleştirmemiş, Bets10 ise Sırbistan’ın direkt galibiyeti için 1.45 oran belirlemiş.

Sırbistan ilk maçta favorilerden biri olan ev sahibini 11 sayı farkla geçtikten sonra iki maçta Slovenya karşısında soğuk bir duş almış ve 5 sayı farkla kaybetmişti. İlk maçın aksine hücumda sınıfta kalmışlardı. Şimdi karşılarında daha zorlu bir rakip var ve bu kez işi ciddiye alacaklarını düşünüyorum. Pecarski ilk iki maçta geri planda kalırken Simovic ve Miskovic öne çıkan isimler oldular.

İtalya ise rakibinin aksine Ukrayna’yı zorlanmadan farklı geçerken son maçta ev sahibine takıldı, İsrail’e 10 sayı farkla yenilmişlerdi. Böylelikle ilk maçın biraz da yanılgı olduğunu gördük. Etkili pivotları Caruso ve skorer guard Stefanini şimdiye kadar gökmavililer adına ön plana çıkan isimler oldular.

Sırbistan her ne kadar son maçta Slovenya karşısın büyük bir sürpize imza atarak kaybetmiş olsa da turnuvanın kalanında bu yedikleri tokat onlara çok yardımcı olacaktır. Bu maçta da İtalya’yı hafife almayacaklarını ve baştan sona konsantre oynamalarını beklediğim mücadeleyei kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 
Bets10 Oranı: MS 1 / 1.45
Güven İndeksi: 8/10



Hakkında basketboltahmin

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …