Anasayfa / İddaa Tahminleri / Prienai CBet – Lietuvos Rytas İddaa Tahmini 24.09.19

Prienai CBet – Lietuvos Rytas İddaa Tahmini 24.09.19

Litvanya Ligi 2.hafta mücadelesinde Prienai Salı saat 18:30’da Lietuvos Rytas ile karşılaşacak. İddaa bu maça oran açmazken, Bets10 ise ev sahibi lehine 9.5 handikap belirlemiş.

Prienai ilk hafta deplasmanda ligin köklü ekiplerinden Lietkabelis karşısında direnememiş ve 61-74’lük skorla farklı kaybetmişti. Spencer dışında çift haneli skor katkısı verebilen isim olmamıştı. Varnas, Lukaiskis ve Cepukaitis gibi isimler beklentilerin altında kalmıştı. Sajus ve Sakic karşısında boyalı alanı iyi savunamamışlardı takım olarak.

Ligin Zalgiris’den sonra en yüksek bütçeli takım Rytas ise ilk hafta ligin bir diğer vasat takımı Pieno Zvaigzdes’i evinde konuk etmiş ve 95-84’lük skorla zorlanmadan geçmeyi bilmişti. Benzdius ve Kairys ikilisi pota altında çok ağır başmışlar, toplamda ürettikleri 36 sayı ile takımlarına galibiyeti getiren isimler olmuşlardı ki takımın ana skoreri Holloway sadece 6 sayı üretmesine rağmen sorun yaşamamışlardı.

İki ekibin kağıt üstündeki kadro kalitesi ve tecrübe seviyesine baktığımızda elbette Rytas’ın bir değil birkaç adım önde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İlk maçta pota altı savunmasında sorun çeken Prienai’nin bu maçta da formda iki uzun Bendzius ve Kirys karşısında direnme ihtimali bana göre hiç yok. Rytas’ın deplasmanda da olsa çift haneli farklarla rahat bir galibiyet alarak yoluna devam etmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: –
Bets10 Oranı: MS 2 (-9.5) – 1.86
Güven İndeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …