Anasayfa / İddaa Tahminleri / Promitheas – Ionikos İddaa Tahmini 05.10.19

Promitheas – Ionikos İddaa Tahmini 05.10.19

Yunanistan Ligi 2.hafta mücadelesinde Promitheas Cumartesi saat 15:45’de Ionikos ile karşılaşacak. İddaa misafir takımın lehine 8.5 handikap belirlemişken Bets10 ise handikapı 9.5 olarak açıklamış.

Promitheas sezona harika bir giriş yaptı. Ligde Larisa deplasmanında tam 27 sayı farkla kazanırken haftaiçi ise EuroCup açılış haftasında gruptaki denk rakiplerinden Maccabi Rishon’u deplasmanda tam 33 sayı farkla ezip geçtiler, ne kadar formda olduklarını bir kez daha gösterdiler. Eski Bahçeşehirli Babb, takımın tecrübeli isimleri Lypovyy ile Hall ve yeni transferlerden Bogris öne çıkan isimler oldular bu süreçte.

Ligin yeni takımlarından Ionikos ise beklendiği gibi iyi bir giriş yapamadı sezona. Ellerindeki sınırlı kadroyla sorun yaşayacaklarını gördük daha ilk maçlarda. Ligin ilk haftasında evlerinde denk rakiplerinden Lavrio’ya 4 sayı ile kaybederken sonra da kupada yine içerde Holargos’a 6 sayı farkla yenildiler. İki tecrübeli isim Mavrokefalidis ile Jones direnmeye çalışsalar da takımın geri kalanından fazla ses gelmiyor.

Promitheas geçen sezon ligin flaş ekiplerinden biriydi ve bu sayede EuroCup’da oynama şansı yakaladılar. Yeni sezonda da performanslarını geçen sezondan taşımayı başarmış durumdalar şuana kadar gördüğümüz üzere. Bu maçta da taraftarları önünde formsuz ve zayıf rakipleri Ionikos karşısında hata yapmayacaklarını, çift haneli farklarla rahat bir galibiyete imza atacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 (-8.5) – 1.55
Avrupa Bahis Oranı: MS 1 (-9.5) – 1.85
Güven İndeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …