Anasayfa / NBA / Indiana Pacers – Chicago Bulls İddaa Tahmini 12.10.19

Indiana Pacers – Chicago Bulls İddaa Tahmini 12.10.19

NBA sezonu öncesi hazırlık maçında Indiana Pacers evinde Chicago Bulls ile karşı karşıya gelecek. İddaa maç için oran açıklamadı. Bets10 ise Pacers galibiyetine 1.47 oran veriyor.

Indiana Pacers yenilenen kadrosuyla Hindistan’da oynadığı iki hazırlık maçını da Sacramento Kings karşısında yüksek skor bularak kazandı. İlk maçın büyük bölümünü geride götürmelerine rağmen TJ Warren ve Malcolm Brogdon’ın etkili oyunuyla uzatma sonunda kazanmayı bildiler. İkinci maçta ise koç Nate McMillan daha çok rotasyon oyuncularına şans tanıdı ve Kings karşısında farklı kazandılar. Geçtiğimiz sezon Pacers evinde oynadığı maçlarda ligin en iyi savunma yapan takımı olmuştu. Takıma yeni eklenen oyuncularla normal sezonda başarı yakalamak istiyorlarsa bu alışkanlığı sürdürmek zorundalar.

Chicago Bulls ise oynadığı iki hazırlık maçını da kaybetti. Önce evlerinde rotasyonlu Bucks’a 10 sayı farkla mağlup oldular. Ardından New Orleans Pelicans karşısında sahadan 127-125 yenik ayrıldılar. Koç Jim Boylen iki maçta gard pozisyonunda farklı isimleri ilk 5’te kullandı. İkinci maç özelinde Tomas Satoransky bu pozisyonda takımı yönetmek konusunda daha başarılı olduğunu kanıtladı. Pelicans karşısında kaybetmelerinde ana faktör son çeyrekte yedek oyunculara şans tanımalarıydı.

Indiana Pacers kazanma alışkanlığı olan ve evinde ligin en iyi savunma yapan takımlarının başında geliyor. Chicago Bulls ise kadrosunun potansiyelini oynadığı son 2 maçta parkeye yansıtabilmiş değil. Koç Boylen rotasyonla çok oynuyor. Hazırlık dönemi olsa bile koçun kafasındaki ilk 5 ve oyun planı net değil. Şartlar böyle olunca takımın kazanma alışkanlığı elde etmesi zor oluyor. Buna rağmen Indiana Pacers rotasyon oyuncuları sahadayken organize olmakta zaman zaman sorun yaşıyor. Yine de evlerinde oynamanın avantajıyla Bulls karşısında kazanmalarını bekliyorum. 

 

Eksikler:

Indiana Pacers: Goga Bitadze, Victor Oladipo

Chicago Bulls: Shaquille Harrison, Chandler Hutchinson, Wendell Carter Jr, Zach LaVine, Laurie Markkanen

İddaa Oranı: –

Avrupa Bahis Oranı: MS 1 – 1.47



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …