Anasayfa / NBA / Orlando Magic – Denver Nuggets İddaa Tahmini 03.11.19

Orlando Magic – Denver Nuggets İddaa Tahmini 03.11.19

NBA normal sezonda cumartesiyi pazara bağlayan gece Orlando Magic evinde Denver Nuggets ile karşılaşacak. İddaa bu maçta ev sahibi için 101.5 sayı limiti, bets10 ise 98.5 sayı limiti belirlemiş.

Orlando Magic son maçında evinde Milwaukee Bucks karşısında oyunun her iki yönünde de kötü bir performans ortaya koyarak 123-91 yenildi. Beş oyuncunun çift haneli skor ürettiği Magic’de Evan Fournier 19 sayıyla en skorer isim oldu. Bucks karşısında maça hızlı başlayan fakat ikinci çeyrekte rakibinden 31-14’lük seri yiyen Magic bir daha maçın içinde giremedi.

Denver Nuggets ise son maçında deplasmanda New Orleans Pelicans’a 122-107 mağlup oldu ve üst üste ikinci yenilgisini aldı. New Orleans deplasmanında rakibin temposuyla başa çıkamadılar. Rakiplerinden 37 hızlı hücum sayı yerken kenardan gelen oyunculardan Dallas maçına göre daha iyi katkı aldılar. Sakatlığından dolayı Pelicans karşısında süre alamayan Will Barton’ın yokluğunda Torrey Craig ilk beş başlarken Michael Porter Jr ilk kez rotasyona girdi.

Orlando Magic hücum gücü oldukça sınırlı olan bir takım. Başta Terrence Ross ve Evan Fournier olmak üzere kanat şutörlerine önlem alındığında skor üretmekte zorlanıyorlar. Beş maçlık periyotta hiçbir karşılaşmada 100 sayı barajını aşamadılar. Denver Nuggets ise iki maçtır kaybediyor ve takım olarak kötü şut performansı sergiliyorlar. Ev sahibi Magic’in iyi savunma yapan Nuggets karşısında sayı barajını aşamayacağını düşünüyorum.

 

Eksikler:

Orlando Magic: Michael Carter Williams (şüpheli)

Denver Nuggets: Will Barton (şüpheli), Bol Bol (sakat)

İddaa Oranı: Ev Sahibi / Alt (101.5) – 1.50

Avrupa Bahis Oranı: Ev Sahibi / Alt (98.5) – 1.99

Güven Endeksi: 8



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …