Anasayfa / NBA / Philadelphia 76ers – Miami Heat İddaa Tahmini 24.11.19

Philadelphia 76ers – Miami Heat İddaa Tahmini 24.11.19

NBA normal sezonda pazar sabaha karşı 03:30’da Phialdelphia 76ers evinde Miami Heat ile kozlarını paylaşacak. İddaa bu maç için ev sahibi takımın galibiyetine 1.45, bets10 ise 1.55 oran belirlemiş.

Philadelphia 76ers son maçında evinde San Antonio Spurs’u 115-104 yenerek üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Josh Richardson’ın sakatlığında Furkan Korkmaz maça ilk beş başlarken 17 sayıyla galibiyete katkı verdi. Tobias Harris ise 26 sayıyla takımın en skorer ismi oldu. Sixers Miami Heat karşısında sezonun ikinci back to back maçına çıkacak. Joel Embiid’in Heat karşısında oynaması bekleniyor.

Miami Heat ise son maçında deplasmanda Chicago Bulls karşısında 116-108’lik skorla rahat bir galibiyet aldı. Jimmy Butler takıma her alanda katkı sağlamaya devam ediyor. Bulls karşısında da 27 sayı 5 ribaunt 7 asist ve 4 top çalmayla etkileyici bir performans sergiledi. Chicago deplasmanında takım halinde topu çok iyi paylaştılar ve toplamda 33 asist ürettiler. Sixers karşısında sezonun üçüncü back to back maçına çıkacaklar. Bundan önce oynadıkları iki back to back maçta deplasmanda Minnesota Tümberwolves ve Los Angeles Lakers’a mağlup oldular.

Philadelphia 76ers sezona oldukça sağlam bir giriş yaptıktan sonra kısa bir süre duraklama dönemi yaşadı. Son üç maçlarını kazanarak yeniden ritme girdiler. Hücumda Ben Simmons’ın şut tehdidinin olmayışı alan yerleşiminde takımı zorluyor ve hücumun akışkanlığını engelliyor. Bu sorunlara rağmen evlerinde oynadıkları altı maç sonunda mağlubiyet yüzü görmediler. Heat ise deplasmanda oynadığı sekiz maçta 5 galibiyet çıkarmayı başardı. Bu maçın iki takım açısında da ayrı bir önemi var çünkü Jimmy Butler ve Josh Richardson yaz döneminde iki takım arasında yapılan takasta yer değiştirmişti.

Sixers evinde şu ana kadar maç kaybetmedi. Heat rakibine göre daha dengeli bir takım fakat hem tecrübe olarak Sixers’ın gerisindeler hem de Chicago’dan Philadelphia’ya seyahat edecekleri için maça dezavantajlı çıkacaklar. Sixers’ın evinde rakibini yenmesini bekliyorum.   

Eksikler:

Philadelphia 76ers: Josh Richardson (belirsiz)

Miami Heat: Justise Winslow, Derrick Jones Jr, Dion Waiters (cezalı), KZ Okpala

İddaa Oranı: MS 1 – 1.45

Avrupa Bahis Oranı: MS 1 – 1.55

Güven Endeksi: 8



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …