Anasayfa / NBA / Chicago Bulls – Portland Trail Blazers İddaa Tahmini 26.11.19

Chicago Bulls – Portland Trail Blazers İddaa Tahmini 26.11.19

NBA normal sezonda salı sabaha karşı 04:00’da Chicago Bulls United Center’da Portland Trail Blazers’ı konuk edecek. İddaa bu maçta toplam sayı limitini 231.5, bets10 ise 232.5 olarak belirlemiş. 

Chicago Bulls inişli çıkışlı bir grafik sergilemeye devam ediyor. Son maçlarında deplasmanda Charlotte Hornets’ı Zach LaVine’in 49 sayılık performansıyla son topta 116-115 yenmeyi başardılar. LaVine bir gün önce evlerinde oynanan Miami Heat maçında koç Jim Boylen tarafından az oynatılmış ve maç sonrası basına verdiği demeçte bu durumu eleştirmişti. Chicago Bulls 17 maç sonunda 6 galibiyetle doğu konferansında on birinci sırada yer alıyor. Bu sezon evlerinde oynadıkları dokuz maçta sadece 3 galibiyet alabildiler.

Portland Trail Blazers’da ise kötü gidiş sürüyor. Son maçlarında deplasmanda Cleveland Cavaliers’a 110-104 yenilerek üst üste dördüncü mağlubiyetlerini aldılar. Damian Lillard Cavaliers karşısında rotasyona dönmesine rağmen 20/7 saha içi isabetiyle 23 sayı üretebildi. Hassan Whiteside bu maçta sakatlığından dolayı süre alamadı. Onun yokluğunda çember savunmasında aksadılar ve rakiplerine boyalı alan sayılarında 50-32 yenildiler. Blazers 17 maç sonunda 5 galibiyetle batı konferansında on dördüncü sırada yer alıyor. Deplasmanda oynadıkları 12 maçta sadece 4 galibiyet alabildiler.

Chicago Bulls ligin en istikrarsız takımlarından biri. Sezonun geride kalan bölümünde kendi sahalarında deplasmana oranla daha başarısız oldular. Takım olarak maçlara konsantre olmakta zorluk yaşıyorlar. %40 galibiyet oranının altındaki rakiplere karşı bu sezon oynadıkları 9 maçta 6 galibiyet elde ettiler. Bu maçlarda ortalama 218 sayı çıktı. Rakipleri Portland Trail Blazers ise dibe vurmuş durumda. Son 10 maçlarında sadece iki galibiyet alabildiler. %40 galibiyetin altındaki takımlara karşı oynadıkları 7 maçta 3 galibiyet alırken bu karşılaşmalarda ortalama 224 sayı çıktı.

İki takım da oldukça istikrarsız sonuçlar alıyor. Maçtan düşük skor çıkmasını bekliyorum.

Eksikler:

Chicago Bulls: Otto Porter, Luke Kornet, Cristiano Felicio

Portland Trail Blazers: Jusuf Nurkic, Zach Collins, Gray Trent Jr (belirsiz)

İddaa Oranı: Alt (231.5) – 1.40

Avrupa Bahis Oranı: Alt (232.5) – 1.47

Güven Endeksi: 8

 



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Indiana Pacers – New York Knicks İddaa Tahmini 18.05.24

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 6. maçında Indiana Pacers Cumartesi günü saat 03:30’da New …