Anasayfa / İddaa Kuponları / Günün İddaa Kuponu (Euroleague) 18.12.19

Günün İddaa Kuponu (Euroleague) 18.12.19

Turkish Airlines Euroleague 14.hafta programı Çarşamba maçları ile sona erecek. Ben de sizlere oynanacak bu maçlar arasından en güvendiğim tahminleri belirledim ve işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

CSKA Moskova – Kızıl Yıldız : MS 1 (-10.5) – 1.35 (İddaa) & MS 1 (-10.5) – 1.50 (Bets10)

İki takım arasında kalite ve tecrübe açısından net bir fark var. CSKA kendi sahasında zaman zaman istikrarsız performanslar sergilerken James’in form bulması ve Hines ile Voigtmann’ın pota altında devreye girmeleri ile ritm bulmuş durumda. Kızıl Yıldız ise rakibinin aksine kötü durumda. L.Brown dışında takımda istikrarlı bir skor opsiyonu olmadığı gibi bu sezon takım savunmasında da iyi seviyede değiller. CSKA’nın son iç saha maçında Zalgiris karşısında yaşadığı kabusu tekrarlamak istemeyeceğini ve bu kez işi ciddiye alarak rakibini çift haneli farklarla rahat geçeceğini düşünüyorum.

Alba Berlin – Bayern Munich : MS 1 – 1.55 (İddaa) & MS 1 – 1.76 (Bets10)

Alman derbisinde Alba ev sahibi avantajı artı koç Reneses farkı ile bir adım önde, bu maçta da favori bana göre. Özellikle Bayern’in de deplasmanlarda hiç varlık gösteremediğini düşündüğümüzde ibre biraz daha Alba’ya kayıyor. Siva’nın yavaş yavaş ritm bulmaya başlaması ve iki formda kanat oyuncusu Giedraitis ile Giffey’in etkili oyunlarıyla bu derbide galibiyet alabileceklerini düşünüyorum.

Olympiakos – Khimki : ÜST (165.5) – 1.35 (İddaa) & ÜST (165.5) – 1.44 (Bets10)

Rus ekibi Shved liderliğinde kadro kalitesi ve özellikle rotasyon derinliği açısından Olympiakos’dan çok önde bir ekip. Özellikle pota altında çok geniş bir rotasyonları var. Milutinov, Printezis, Reed üçlüsünün epey başını ağrıtacaklarını düşünüyorum. İki takımın da dışarıdan etkili ve formda skor opsiyonları olduğunu da düşünürsek bu maçta bizleri yine yüksek tempo ve bol skorun beklediğini söylemek yanlış olmaz.

İddaa Oranı: 2.82
Bets10 Oranı: 3.80



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (1) 28.04.24

Pazar programının ilk kısmında Almanya easyCredit BBL, Fransa Betclic ELITE Pro A, İspanya Liga Endesa …