Anasayfa / Atlanta Hawks / Atlanta Hawks – Utah Jazz İddaa Tahmini (2) 20.12.2019

Atlanta Hawks – Utah Jazz İddaa Tahmini (2) 20.12.2019

NBA’de Normal sezonda oynanacak olan 20 Aralık 2019 Cuma günü maçlarını ele alıyorum. İlk maçımızda Atlanta Hawks ve Utah Jazz arasında Cuma günü saat 03:30 Atlanta State Farm Arena’da oynanacak. İddaa Atlanta Hawks takımına oran, Utah Jazz takımına da oran vermiş. Bets10 ev sahibi takıma 3.00 oran, deplasman takımına da 1.40 oran sunmuş.

Atlanta Hawks %21.43’lük bir genel galibiyet ortalamasına sahip. Şu ana kadar oynamış oldukları 28 karşılaşmada 6 galibiyet ve 22 mağlubiyetleri var. Şu ana kadar ortalama 107.79 sayı atıp, 117.04 sayı yediler. Takımda Trae Young gibi harika bir oyuncuya sahip olsalar da, Kadro mühendisliğinde yaptıkları hatalar sebebiyle bu noktada yer alıyorlar. Atlanta Hawks yöneticilerinin başarı gibi bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum. NBA’deki bazı takımlar sadece PR var olurlar. Bana göre Atlanta Hawks’da bu takımlardan biri. Son 5 maçlarında sırası ile , Miami Heat, Chicago Bulls, Indiana Pacers, Los Angeles Lakers ve New York Knicks takımlarına yenildiler. New York Knicks gibi bir takımdan 143 sayı yemeleri sanırım her şeyi özetliyor.

Utah Jazz NBA’de son oynadığı üç karşılaşmada Minnesota Timberwolves, Golden State Warriors ve Orlando Magic takımlarını yendi. Bu galibiyetlerin ardından genel galibiyet yüzdeleri % 59.26 seviyesine yükseldi. Utah Bojan Bogdonovic ve Donovan Mitchell gibi harika oyunculara sahip bir takım. Savunma dirençlerini geçmiş sezon seviyelerine çekebilirlerse, harika işlere imza atacaklardır.

Utah deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı elini kolunu sallayarak kazanır. İddaa tercihim MS2 olacak.

Sakat ve Cezalı Oyuncular:

🚑 Atlanta Hawks: Ciddi sakatlığı olan bir oyuncu bulunmuyor.

🚑 Utah Jazz: Mike Conley  

İddaa Oranı: MS2 – 1.30
Avrupa Bahis Oranı: MS2 – 1.40



Hakkında Fatih Can Alanur

Basketboltahmin.net 'de olmak benim adıma oldukça heyecan verici. Çok sıkı bir NBA takipçisiyim, yıllardır NBA Tipster'ı olarak tanınmaktayım. Bu alanda tecrübelerimi paylaşmak adına gayret içinde olacağım, heyecanınızı kazanca çevirmek adına analiz ve tahminlerimi her zaman Basketbol Tahmin sitesinde bulabilirsiniz.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …