Anasayfa / HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol / Meksa Yatırım Afyon Belediyespor – Arel Üniversitesi Büyükçekmece İddaa Tahmini 22.12.19

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor – Arel Üniversitesi Büyükçekmece İddaa Tahmini 22.12.19

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 14.hafta mücadelesinde Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Pazar saat 15:15’de Arel Ünivertsitesi Büyükçekmece ile karşılaşacak. Bets10 toplam sayı limitini 156.5 olarak açıklamışken İddaa ise henüz oranları netleştirmemiş.

Afyon mütevazi kadrosuna rağmen ligimizin en dişli ve tehlikeli ekiplerinden biri olduğunu gösterdi geçtiğimiz haftalarda. Özellikle dev yürekli küçük adam Crawford ve Davis ile açık alanda iyi iş çıkaran atlet bir takımlar. Son 2 maçta da bu paralelde bizlere bol skorlu ve keyifli maçlar izletmişlerdi. Sırasıyla evlerinde güçlü Anadolu Efes’e direnseler de 84-88 ile kaybederken geçen hafta ise deplasmanda Bandırma’yı 80-83 ile yenmişlerdi. 

Büyükçekmece ise 12 maçtan sadece 3 galibiyet alabildi ve düşme adaylarından biri konumundalar. Ayakta kalmaya çalıştıkları, daha doğrusu tutundukları temel nokta ise tempolu oyunları ve hücumdaki etkinlikleri. Son 3 maçlarında da bunu net olarak görmüştük, sırasıyla 181, 177 ve 164  sayı çıkmıştı bu maçlarda. Hayes, Andrews, Upshaw üçlüsü aynı anda sahadayken rakipleri hem dışarıdan hem de içeriden ciddi şekilde zorluyorlar. 

İki takımın da ana hedefi düşme hattından olabildiğince uzak kalmak. Aralarında sadece 1 galibiyet fark var ve bu maç iki ekip için de sezonun hedef maçlarından biri net olarak. Bir tarafta Crawford ile Davis diğer tarafta Hayes ile Andrews olunca bu maçın düşük tempoda olmasını beklemek hiç mantıklı olmaz. İki takımın da birbirlerini tempo konusunda destekleyeceğini, bizlere keyifli ve bol skorlıu bir maç izleteceklerini düşünüyorum. İki takımın da 80 sayıları geçmesi beni şaşırtmayacaktır.

İddaa Oranı: ÜST (162.5) – 1.65
Bets10 Oranı: ÜST (156.5) – 1.48
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Adriyatik Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Partizan – Buducnost İddaa Tahmini 30.04.24

Adriyatik Ligi yarı final serisi ilk maçında Partizan Salı günü saat 19:30’da Buducnost ile karşılaşacak. …