Anasayfa / İddaa Tahminleri / Sassari – Virtus Bologna İddaa Tahmini 22.12.19

Sassari – Virtus Bologna İddaa Tahmini 22.12.19

İtalya Lega Basket Serie A 14.hafta mücadelesinde Sassari Pazar saat 19:00’da Virtus Bologna ile karşılaşacak. İddaa misafir takım lehine 7.5 handikap belirlemişken Bets10 ise handikapı 8.5 olarak açıklamış.

Sassari 12 maçın ardından hanesine 9 galibiyet yazdırdı ve son şampiyon ünvanını koruma konusunda ne kadar iştahlı olduklarını gösterdiler ki BCL sahnesinde de iyi işler çıkarıyorlar. İki kulvarda da evlerinde oynadıkları son 2 maçı kazanmış olabilirler ama bu galibiyetlerin hiç de kolay olmadığını belirteyim, Fortitudo’yu geriden gelip 6 sayı farkla geçerken haftaiçi de temsilcimiz Telekom karşısında ecel terleri döküp 3 sayı farkla kazanabilmişlerdi.

Virtus Bologna Teodosic liderliğinde hem Serie A’nın hem de EuroCup’ın güçlü şampiyonluk adaylarından biri. Burada 11 maçlık serileri Cremona deplasmanında yeni bozuldu ama namağlup olmasalar da halen 2 maç farkla zirvedeler. Son haftalarda deplasmanlarda sorun yaşamışlar ve önce Andorra’ya sonra da belirttiğim gibi Cremona’ya kaybetmişlerdi fakat haftaiçi zorlu Monaco deplasmanında kendilerine geldiler ve 9 sayı farkla kazanarak güçlerini tekrar hatırlattılar. 

Sassari her ne kadar son haftalarda formda bir görüntü verse de son 2 maçta kendi sahalarında olmalarına rağmen rakipleri onları epey zorlamıştı. Şimdi karşılarında Avrupa’nın en güçlü ve formda takımlarından biri olan Bologna olacak. Koç Djordevic’in öğrencileri Cremona karşısında alınan deplasman mağlubiyetinin ardından bu maçta ekstra konsantre olacaklardır ki Sassari’nin son şampiyon olduğunu da düşündüğümüzde maçın ne kadar çekişmeli geçeceğini tahmin etmek güç değil. Teodosic liderliğindeki Bologna’nın favori olduğunu söylemek zor ama kazanmaları gayet de normal bir sonuç olur. Bu nedenle lehlerine açılmış handikapı yanıma alarak riski minimuma indireceğim.

İddaa Oranı: MS 2 (+7.5) – 1.35
Bets10 Oranı: MS 2 (+8.5) – 1.42
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Almanya BBL Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Alba Berlin – MLP Heildelberg İddaa Tahmini 30.04.24

Almanya easyCredit BBL 31. hafta mücadelesinde Alba Berlin Salı günü saat 19:30’da MLP Heidelberg ile …