Anasayfa / Atlanta Hawks / Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks İddaa Tahmini 28.12.2019

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks İddaa Tahmini 28.12.2019

NBA Ligi‘nde Doğu konferansının iki ekibini karşı karşıya getirecek maçta Atlanta Hawks, Cumartesi gecesi saat 03:30’da Milwaukee Bucks‘ı Philips Arena‘da konuk edecek. İddaa ilk yarı için toplam sayı limitini 115.5 olarak, bets10 ise 116.5 olarak açmış.

Atlanta Hawks yine bir mağlubiyet serisine takıldı. son 8 maçını kaybeden ekip Doğu’nun en dibinde duruyor ve öylece kalacağa benziyor. Savunmada zaten ayakta duramıyorlar ve maç başına 117 sayı yiyorlar. New York gibi vasat bir ekipten bile geçen hafta 73’ü ilk yarı olmak üzere tam 143 sayı yediler. Trae Young Collins gibi isimlerle sayı buluyorlar ama tek başına hücumun bir şeye yaramadığını biliyoruz.

Bucks ise 19 maçlık galibiyet serisini kaybettikten sonra 3 maçlık bir galibiyet serisi daha yakalamıştı. Ama Noel gününde berbat savunmaları ve sağlam Philadelphia defansına toslayarak adeta dayak yediler ve mağlup oldular. Yine de şampiyonluğun önemli adaylarından biri durumundalar ve ligin en çok sayı atan takımı onlar. Bu maç Giannis’in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Sırtında bir ağrı olduğu söyleniyor.

İki takım da hücum yönlerinde pek sıkıntı çekmiyor güçlü silahlarıyla. Ama savunma açısından Atlanta çok kötü bir şekilde sınıfta kalıyor. Maçın genel sayı limiti 237.5 gibi yüksek bir sayı olarak belirlenmiş. Ben maç sonuna oynamaktansa iki takımın şutları sokarak başlamasını, ilk yarı için toplam 120 sayıları geçmelerini beklediğimden dolayı ilk yarı limitinden üst seçeneğini tercih edeceğim.

İddaa Oranı: İlkYarı ÜST (115.5)  – 1.65
Avrupa Bahis Oranı: İlkYarı ÜST (116.5)  – 1.85



Hakkında Kaya Pekoğlu

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …