Anasayfa / Baskonia / Zaragoza – Kirolbet Baskonia İddaa Tahmini 28.12.19

Zaragoza – Kirolbet Baskonia İddaa Tahmini 28.12.19

İspanya Liga Endesa 15.hafta mücadelesinde Zaragoza Cumartesi saat 22:30’da Kirolbet Baskonia ile karşılaşacak. İddaa ev sahibinin galibiyeti için 1.45 oran açıklamışken Bets10 ise oranı 1.60 olarak belirlemiş.

Zaragoza bu sezonun flaş takımı Liga Endesa’da. 14 maçtan 11 galibiyet elde ettiler ve Real ile Barça’nın arkasında 3.sırada, Valencia ve Baskonia gibi Euroleague takımların üstünde yer alıyorlar puan tablosunda. Evlerindeki karneleri de çok iyi 7 maçtan 6 tanesini kazandılar ki sadece Real Madrid ve Barça’yı yenerken sadece Badalona’ya kaybettiler taraftarları önünde. Son iç saha maçlarında BCL sahnesinde temsilcimiz Beşiktaş’u yenmişlerdi. Justiz’in durumu maç saatinde belli olacak, başka eksikleri yok.

Baskonia ise kötü günler geçiriyor. Koç Perasovic ile yolların ayrılmasının ardından koç Ivanovic’in ilk maçında ise haftaiçi Euroleague sahnesinde konuk oldukları Alba karşısında 81-57’lik skorla hezimete uğradılar adeta, sıradan bir yenilgi değildi bu. Sezon boyunca takımı tek başına ayakta tutmaya çalışan kaptan Shengelia bile hiç varlık gösteremedi. Ligde 14 maçtan 7 galibiyet aldılar ve ilk 4 yarışından 2 maç uzakta kaldılar. Deplasman karneleri ise orta şekerli, 6 maçtan 3 tanesini kaybettiler. Son 2 deplasman maçlarını ise Euroleague sahnesinde oynadılar ve biri zaten Alba maçıydı, ondan da önce Valencia’ya tam 28 sayı farkla yenilmişlerdi. Garino ve Granger’ın sakatlıkları devam ediyor.

Koç Fisac’ın öğrencileri bu sezon da ligin haddini bilen, istikrarlı ve en diri takımlarından biri. Evlerini de çok iyi koruyorlar öyle ki Pabellon Principe Felipe’de konuk ettikleri Barça ve Real’i bile yenmeyi başardılar. Şimdi karşılarında kötü durumda olan ve koç değişikliğine rağmen reaksiyon gösteremeyen bir Baskonia olacak. Zaragoza’nın rakibini böyle düşmüş ve formsuz bir durumda yakalamışken hata yapmayacağını, Ennis, Barreiro, Seeley gibi formda isimleri ile hanesine bir galibiyet daha yazdıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 – 1.45
Bets10 Oranı: MS 1 – 1.60
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Almanya BBL Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Alba Berlin – MLP Heildelberg İddaa Tahmini 30.04.24

Almanya easyCredit BBL 31. hafta mücadelesinde Alba Berlin Salı günü saat 19:30’da MLP Heidelberg ile …