Anasayfa / Galatasaray Ekmas / Galatasaray Doğa Sigorta – Gaziantep İddaa Tahmini 04.01.20

Galatasaray Doğa Sigorta – Gaziantep İddaa Tahmini 04.01.20

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 15.hafta mücadelesinde Galatasaray Doğa Sigorta Cumartesi saat 15:15’de Gaziantep ile karşılaşacak. Bets10 toplam sayı limitini 159.5 olarak açıklamışken İddaa ise henüz oranları netleştirmemiş.

Sarı kırmızılılar 14 maçın ardından hanelerine 10 galibiyet yazdırdılar ve ilk 4 yarışındaki rakipleri Bandırma ile Tofaş’ın birer adım önünde 4.sırada yer alıyorlar. Aynı zamanda devreyi ilk 8 sırada tamamlayıp Türkiye Kupası biletini kapmayı da garantilediler. Sinan Erdem’deki performansları ise kusursuz şimdiye kadar, 7 maçta da bileklerini bükebilen çıkmadı. EuroCup ve BSL’de evlerinde oynadıkları son 3 maça baktığımızda ikisinde bu baremin aşıldığını görmüştük. 

Gaziantep ise bu sezon beklentilerin altında kalan ekiplerden biri. Sezonun ilk yarısı geride kalırken hem BCL’de havlu attılar hem de BSL’de ilk 8 şansları kalmadı ve sezonun ilk hedeflerinden olan Türkiye Kupası biletine de veda etmiş durumdalar. BSL sahnesindeki son 2 maçlarına baktığımızda bildiğimiz sistemlerinin aksine temponun çok yüksek olduğunu, bol atıp bol da yediklerini gördük. İki maç da uzatmaya gitmiş ve sırasıyla 172 ile 182 sayı çıkmıştı bu maçlarda.

Galatasaray cephesinde yeni transfer Poythress takıma çabuk ısındı ve hücumda da liderlik etti bir çok maçta. Webster ile Harrison’ın da formda olmasıyla rahat skor üretiyor sarı kırmızılılar ki evlerinde de tempoyu forse edip oyunu nasıl domine ettiklerini biliyoruz. Gaziantep’in de son maçlarda tempoyu yükselttiğini, Rich ve Buva ile hem içerden hem de dışarıdan iyi üretimleri olduklarını gördük. İlk 8 hedeflerinin kalmamış olmasıyla beraber bu zorlu deplasmanda savunmadan çok hücuma konsantre olacaklarını düşünüyorum. Bizleri savunmaların geri planda olacağı, yüksek tempolu ve bol skorlu bir maçın beklediğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: ÜST (161.5) – 1.80
Bets10 Oranı: ÜST (159.5) – 1.90
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Çağdaş Bodrum Spor – Tofaş İddaa Tahmini 01.05.24

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 27. hafta erteleme maçında Çağdaş Bodrum Spor Çarşamba günü saat …