Anasayfa / İddaa Kuponları / Günün İddaa Kuponu (1) 04.01.20

Günün İddaa Kuponu (1) 04.01.20

Cumartesi programının ilk bölümünde oynanacak maçlar arasından en güvendiğim 4 tahmini sizler için seçtim ve işte karşınızda birinci Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Rethymno – Ifaistos Limnou : ALT (140.5) – 1.55 (İddaa) & ALT (138.5) – 1.88 (Bets10)

İki takım da ligin iyi ve sert savunma yapan ekipleri arasında yer alıyorlar. Ancak buna karşın hücum performansları ile oldukça sınırlı, hatta kısır diyebiliriz. Play-off yarışı konusnuda kritik önem taşıyan bu maçta iki takımın da hedefleri doğrultusunda galibiyete ihtiyaçları var. Rethymno’nun her zamanki gibi evinde tempoyu düşük tutup savunmaya odaklanacağını, Limnou’nun da zaten başarılı olduğu basketbolun bu tarz olduğunu düşündüğümüzde bizleri sert ve düşük skorlu bir maçın beklediğini söylemek yanlış olmaycaktır.

Unics Kazan – Avtodor Saratov : ÜST (172.5) – 1.55 (İddaa) & ÜST (174.5) – 1.88 (Bets10)

Koç Priftis’in öğrencileri Theodore hamlesiyle beraber hücumda çok daha potansiyelli bir takıma dönüştü. Artık ellerinde McCollum dışında bir delici daha var ve bu da Smith gibi bir şutörle artı Morgan ve Tyus gibi iki iyi bitirici uzunlar çok daha rahat ve fazla skor üretecekleri anlamına geliyor. Avtodor da Starks ve Cook ile hem içerden hem de dışardan rahat skor üretebilen bir takım. Klasik bir VTB maçı izleyeceğimizi ve bizleri tempolu, bol skorlu bir maçın beklediğini düşünüyorum.

Andorra – Zaragoza : ÜST (158.5) – 1.35 (İddaa) & ÜST (159.5) – 1.49 (Bets10)

Andorra son maçta kendi sahasında dişli rakibi Badalona’ya 90 sayı göndermişti. Hannah, Senglin, Jelinek üçlüsü çok formda. Onların liderliğinde alıştığımız gibi tempoyu forse edip, açık alanda çok etkili oluyorlar. Zaragoza da Seeley, Ennis ve genç Alocen liderliğinde bu tempoya ayak uydurabilecek, rahat skor üretebilecek bir takım. İki takımın da tempo konusunda birbirlerine cömert davranacaklarını ve bizlere keyifli, bol skorlu bir maç izleteceklerini düşünüyorum yetenekli guardların liderliğinde.

İddaa Oranı: 3.24
Bets10 Oranı: 5.27



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (1) 28.04.24

Pazar programının ilk kısmında Almanya easyCredit BBL, Fransa Betclic ELITE Pro A, İspanya Liga Endesa …