Anasayfa / NBA / Phoenix Suns – Orlando Magic İddaa Tahmini 11.01.2020

Phoenix Suns – Orlando Magic İddaa Tahmini 11.01.2020

NBA Ligi’nde Batı ve Doğu ekiplerini karşı karşıya getirecek maçta Phoenix Suns, Cumartesi sabaha karşı saat 05:00’te Orlando Magic ile Talking Stick Resort Arena‘da karşılaşacak. İddaa handikapı deplasman lehine 6.5 olarak açarken bets10 7.5 olarak açmış.

Phoenix son 4 maçta sadece 1 kere kazanabildi. O galibiyeti de iç sahada New York Knicks karşısında almışlardı. İç sahada oynayacağı 5 maçlık fikstürün 3. maçına çıkacak olan ekipte geçen hafta sakatlanan Kaminsky bu maç da forma giyemeyecek. Takımın en önemli isimi yine Devin Booker olacakken Ayton’dan da beklenen katkılar gelmeye başladı.

Orlando Magic ise ligin en az sayı yiyen takımı. Son maçlarda düşük temposu ve kilit savunmasıyla galibiyetler alan ekip Doğu konferansının 7. sırasında bulunuyor. Birkaç haftadır sakat isimleri var fakat bunlardan en önemlisi bu maç için durumu belirsiz olan Aaron Gordon. Baldırında bir ağrı bulunan oyuncunun buna rağmen oynaması bekleniyor.

Oranlara göre ev sahibinin favori olduğu bir maç izleyeceğiz. Fakat bana göre son haftalardaki yükselen performansı ve kilit savunmasıyla birlikte Orlando Magic bir adım daha önde. Pota altında Vucevic’in Ayton’a tecrübesiyle üstünlük sağlamasını bekliyorum. Fournier-Booker eşleşmesinin de maçı değiştirecek etkiye sahip olacağını düşünmüyorum. Handikapı da yanıma alarak deplasman ekibini tercih edeceğim.

İddaa Oranı: MS 2 (+6.5) – 1.40
Avrupa Bahis Oranı: MS 2 (+7.5) – 1.47



Hakkında Kaya Pekoğlu

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …