Anasayfa / FIBA Şampiyonlar Ligi / Peristeri – Hapoel Jerusalem İddaa Tahmini 11.03.20

Peristeri – Hapoel Jerusalem İddaa Tahmini 11.03.20

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 serisi 2.maçında Peristeri Çarşamba saat 22:30’da Hapoel Jerusalem ile karşılaşacak. İddaa misafir takımın galibiyeti için 1.40 oran açıklamışken Bets10 ise oranı 1.51 olarak belirlemiş.

Peristeri, Avrup sahnesindeki ilk senesinde iyi işler çıkardı ama onlar için yolculuğun burada bittiğini söylemek çok da yanlış olmaz. İlk maçta güçlü rakiplerine karşı 3 çeyrek direnmiş olsalar da son çeyrekte farkın açılmasına engel olamamışlar ve 13 sayı farkla yenilmişlerdi. Evlerinde iyi basketbol oynadıklarını biliyoruz ve son 2 maçta Bamberg ile Peristeri’yi yenmişlerdi. Gray, Hatcher, Kane ve Moreira gibi kaliteli isimlere sahipler.

İsrail temsilcisi ilk maçta bir kez daha gösterdi BCL’nin güçlü favorilerinden biri olduğunu. Geniş ve kaliteli bir kadroya sahipler ki son lig maçlarında da güçlü Euroleague takımı Maccabi Tel Aviv’i 98-87 gibi net bir skorla geçmeyi başarmışlardı. Brown, Feldeine, Mack gibi çok önemli kısalara sahipler. İlk maçta da Peristeri karşısında 13 sayı farkla kazanırken bu kısaların yanı sıra atletik forvet Thomas’ı da iyi kullanmışlardı ki ellerinde Terry ve Braimoh gibi silahlar da var pota altında kullanıma hazır şekilde bekleyen.

İsrail temsilcisi kaliteli ve geniş kadrosuyla koç Kattash liderliğinde BCL’nin güçlü şampiyonluk adaylarından biri. Deplasmanlarda zaman zaman zorlanıyorlar ama bu maç büyük olasılıkla coronavirüs nedeniyle taraftaralara kapalı oynanacak ve Peristeri’nin itici gücü olan ateşli taraftarlarının olmadığı bir ortamda Hapoel Jerusalem’in çok daha ağır favori olacağını düşünüyorum. İsrail temsilcisi bu maçı da kazanarak seriyi 2-0 ile tamamlayıp adını çeyrek finale yazdırır.

İddaa Oranı: MS 2 – 1.40
Bets10 Oranı: MS 2 – 1.51
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 4. maçında New Orleans Pelicans Salı günü saat …