Anasayfa / Çin Ligi / Qingdao – Shanghai İddaa Tahmini 02.07.20

Qingdao – Shanghai İddaa Tahmini 02.07.20

Çin Ligi mücadelesinde Qingdao Perşembe saat 10:30’da Shanghai ile karşılaşacak. İddaa ev sahibinin galibiyeti için 1.25 oran açıklamışken Bets10 ise oranı 1.32 olarak belirlemiş.

Qingdao geri dönüşün en kötü takımlarından biri. Yabancısız performansları oldukça kötü ve son 4 maçlarını da üst üste kaybettiler. Artık bir reaksiyon gösterip çıkış yakalamaları gerekiyor. Chengyu Zhang ve Liu Chuanxing direnmeye çalışan isimler oldular şuana kadar ama çok yanlız kalıyorlar. Evlerindeki son maçta formda Zhejiang karşısında aslında iyi direndiler ama yine de 12 sayı farkla kaybetmekten kurtulamadılar.

Shanghai’nin rakibinden pek farkı yok, onlar da 5 maçtan 4 tanesini kaybettiler, bir çıkış arıyorlar toparlanabilmek için. Ancak onların son aldıkları mağlubiyet çok can yakıcıydı, kendi sahalarında oynamalarına rağmen Xinjiang karşısında tam 31 sayı farkla yenilerek adeta hezimete uğradılar. Skor üretiminde çok kısır kalan bir takım konumundular McCallum beklentilerin çok altında bir performans sergiliyor.

Ligin iki formsuz ve kötü takımının karşılaşmasını izleyeceğiz. Ancak kötünün iyisi konumundaki ekip ev sahibi avantajı ile birlikte Qingdao. En azından son maçlara baktığımızda Shanghai gibi ezilerek kaybetmediler, kalp kırıcı farklar yemediler. Bu maçta da aradıkları çıkışı bulabilmek, yeniden kazanarak moral depolayabilmek için vargüçleriyle savaşacaklarını ve zaman zaman zorlansalar da galibiyete ulaşan taraf olacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 – 1.25
Bets10 Oranı: MS 1 – 1.32
Güven Endeksi: 9



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …