Anasayfa / Estudiantes / Joventut Badalona – Estudiantes İddaa Tahmini 01.11.20

Joventut Badalona – Estudiantes İddaa Tahmini 01.11.20

İspanya Liga Endesa 9. hafta mücadelesinde Joventut Badalona Pazar saat 18:00’da Estudiantes ile karşılaşacak. İddaa ev sahibinin toplam sayı limitini 83.5 olarak açıklamışken Bets10 ise limiti 85.5 olarak belirlemiş.

Badalona’da Tomic ve Ribas olmamasına rağmen başarılı performans devam ediyor. İki kulvardaki son 4 maçlarından 3 tanesini de kazanmayı başardılar. Bu başarılı performanslarının temelinde ise hücümdaki verimlilikleri var, sırasıyla 92, 83 ve 93 sayı üretmişleri bu maçlarda. Evlerindeki son 2 maçta ise 92 ve 83 sayı üretmişlerdi. Endesa sahnesinde 8 maçtan 5 tanesini kazandılar ve bu sezonun flaş takımlarından biri konumundalar.

Madrid ekibi ise son haftalarda toparlanmaya başladı ve 4 galibiyete ulaşarak play-off yarışına dahil olacağının sinyallerini verdi. Ancak savunmada çok iyi durumda olmadıklarını da biliyoruz, ortalama 81 sayı görüyorlar potalarında. Son deplasman maçlarında da güçlü Real Madrid karşısında savunmada ciddi sorunlar yaşamışlar, potalarında 93 sayı görmüşlerdi. Yüksek tempoda oynamayı seviyorlar ve Gentile, Roberson, Avramovic gibi önemli skor opsiyonlarına sahipler.

Badalona her ne kadar Tomic ve Ribas’dan yoksun olsa da Lopez-Arostegui, Dimitrijevic, Birgander ve Brodziansky gibi isimlerin liderliğinde halen çok tehlikeli bir takım olduklarını haftaiçi Unics Kazan deplasmanında göstermişler, uzatma sonunda 93 sayı üreterek göstermişlerdi ki artık Tomic döndü, forma giydi haftaiçi oynanan Fuenlabarada maçında. Bu maçta da tempo konusunda kendilerine izin verecek Estudiantes karşısında skor bulma konusunda sorun yaşamayacaklarını, kazanırken 90 sayıları zorlayabileceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: EvSahibi ÜST (83.5) – 1.52
Bets10 Oranı: EvSahibi ÜST (85.5) – 1.90
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …