Anasayfa / Alba Berlin / Alba Berlin – FC Barcelona İddaa Tahmini 05.11.20

Alba Berlin – FC Barcelona İddaa Tahmini 05.11.20

Turkish Airlines Euroleague 7. hafta mücadelesinde Alba Berlin Perşembe saat 21:00’da FC Barcelona ile karşılaşacak. İddaa misafir takımın kazanması durumunda toplam sayı limitini 159.5 olarak açıklamışken Bets10 ise aynı bahis için limiti 161.5 olarak belirlemiş.

Koç Reneses yönetimindeki Alman ekibi sezonun zayıf halkalarından biri. 4 maçlarından 3 tanesini kaybettiler ve ilk galibiyetlerini ise geçen hafta büyük bir sürprize imza atarak, deplasmanda CSKA’yı yenip aldılar. Elbette bunda Rus ekibinin kendilerini hafife almasının ve o gün ekstra bir hücum performansı sergilelerinin etkisi büyüktü, özetle aralarında 15-20 maç yapsalar ancak bir kez kazanabilirdi Alba o da bu maça denk geldi. Bu sezon evlerinde oynadıkları 2 maçta da rakiplerine boyun eğdler, Bayern’e 72-90 ve temsilcimiz Anadolu Efes’e ise 72-93 ile yenilmişlerdi. Olinde ve Thiemann’ın durumları maç saatinde belli olacak. 

Barça koç Saras yönetiminde Euroleague’in en iyi savunma yapan takımlarından biri, ortalama 71 sayı görüyorlar potalarında. Bununla beraber Mirotic ve Calathes gibi yıldızlar liderliğinde genelde kontrollü oyunu tercih edip, hücumlarını yarı sahada sonlandırıyorlar. Bu da kendi skorlarının da düşmesine neden oluyor, ortalama 74 sayı gönderiyorlar rakip potalara. Bu sezon Euroleague’de oynadıkları 3 deplasman maçında da bu senaryoyu gördük, sırasıyla 144, 137 ve 143 sayı çıkmıştı bu maçlarda. Claver’ın durumu maç saatinde belli olacak, başka önemli eksikleri yok.

Alba her ne kadar tempoyu seven bir takım olsa da rakiplerin savunmada işi sıktı tuttuğu ve yarı sahada sabırlı hücum ettiği anlarda üretimleri oldukça düşüyor, 70 baremini bile zor geçiyorlar ki zaten evlerindeki iki maçta da bunu gördük. Diğer taraftan savunmaları kötü de olsa Barça tempoyu forse eden bir takım olmadığı için onlara 85 bareminin üstünde bir skor atacaklarını düşünmüyorum. Alba’nın da 75 altında kalmasını beklediğim için tercihimi Barça galibiyetiyle beraber düşük skordan yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: MS 2 & ALT (159.5) – 1.85
Bets10 Oranı: MS 2 & ALT (161.5) – 2.20
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …