Anasayfa / NBA / Brooklyn Nets – Washington Wizards İddaa Tahmini 04.01.21

Brooklyn Nets – Washington Wizards İddaa Tahmini 04.01.21

NBA normal sezonda pazarı pazartesiye bağlayan gece 02:00’da Brooklyn Nets evinde Washington Wizards’ı konuk edecek. İddaa ve bets10 bu karşılaşmada deplasman takımı lehine +10.5 sayılık handikap belirlemiş.

Brooklyn Nets son maçında Atlanta Hawks karşısında evinde farklı mağlup oldu ve altıncı maçında üçüncü mağlubiyetini aldı. Kyrie Irving takımın oynadığı son üç karşılaşmada takımın en skorer ikinci ismi olmasına rağmen saha içinden sadece %33.3 isabetle son derece verimsiz oynadı. Spencer Dinwiddie’nin sezonu kapatmasının ardından Steve Nash geride kalan iki maçta Timothe Luwawu-Cabarott’yu ilk beşte kullandı. Geçtiğimiz sezon bubble da parlayan Cabarrot eline geçen fırsatı şu ana kadar iyi değerlendirmedi.

Washington Wizards ise son maçında deplasmanda ligin sorunlu takımlarından Minnesota Timberwolves’u Bradley Beal önderliğinde mağlup ederek altıncı maçında ilk galibiyetini aldı. Son dönemde Thomas Bryant oldukça formda. Chicago Bulls ve Minnesota Timberwolves maçlarında %94 saha içi isabetiyle 23.0 sayı ortalaması yakaladı. Son maçta dinlendirilen Russell Westbrook’un Nets karşısında oynaması bekleniyor. Koç Scott Brooks Russell Westbrook ve Bradley Beal ikilisinin sürelerini geride kalan maçlarda iyi paylaştıramadı.

Brooklyn Nets son üç maçında iki mağlubiyet aldı ve Washington Wizards karşısında bir çıkış arıyor. Sezona savunma anlamında çok iyi başlamalarına rağmen Spencer Dinwiddie’nin sakatlanmasıyla son üç maçlık süreçte Minnesota’nın ardından en kötü savunma yapan takım oldular. Rakip Wizards zaten savunma anlamında handikaplı bir takım. Son üç maçlarında hücumu bir nebze olsun yoluna koydular. Savunmaları halen sorunlu. Formsuz Nets karşısında lehlerine açılan handikapla beraber maçın içinde kalmalarını bekliyorum.

 

İddaa Oranı: MS 2 (h:+10.5) – 1.48

Bets10 Oranı: MS 2 (h:+10.5) – 1.68

Güven Endeksi: 7

Eksikler:

Brooklyn Nets: Spencer Dinwiddie, Nicolas Claxton

Washington Wizards:



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 4. maçında New Orleans Pelicans Salı günü saat …