Güncel
Anasayfa / Avustralya Ligi / Perth Wildcats – Melbourne United İddaa Tahmini 18.06.21

Perth Wildcats – Melbourne United İddaa Tahmini 18.06.21

Avustralya Ligi final serisi ilk maçında Perth Wildcats Cuma saat 13:30’da Melbourne United ile karşılaşacak. İddaa misafir takımın galibiyeti için 1.45 oran açıklamışken Bets10 ise oranı 1.62 olarak belirlemiş.

Son şampiyon Perth yarı final serisinde ligin flaş ekiplerinden biri olan Hawks ile karşılaşmış, ilginç şekilde deplasmanda da içerde de aynı skorla 79-71 ve 71-79’luk skorlarla kazanarak seriyi 2-0 tamamlamış, adını finale yazdırmıştı. Evlerindeki son maçta Cotton’ın yokluğunda, ki bu maçta da forma giyemeyecek, Blanchfield 24 sayı ve Mooney 16 sayı, 14 ribaund ile takımlarını beklendiği gibi taşımışlar, Norton da 15 sayı ile x-faktör katkısı vermişti. 

Melbourne ise bu sezonun en iyi basketbol oynayan takımıydı tartışmasız. Yarı finalde ise Melbourne derbisinde zaman zaman Phoenix karşısında zorlanmış ve deplasmanda 11 sayı farkla kaybetmiş olsalar da içerdeki 2 maçı da çift haneli farklarla rahat kazanarak 2-1 ile adlarını finale yazdırmışlardı. Son maçı 10 sayı farkla kazanırken Landale 27 sayı ve Goulding 14 sayı ile aslında beklendiği gibi takımlarını taşımışlar, skor yükünü çekmişlerdi özellikle Hopson’ın sessiz kaldığı bir maçta. 

Her ne kadar puan sıralamasındaki yerleri denk olsa da ve Perth son şampiyon olarak bir adım önde gibi görünse de Cotton’dan yoksun olmaları, Melbourne’de de Landale ve Goulding gibi bir dış bir iç skorerin formda olmaları onları bu şartlar altında maçın favorisi yapıyor bana göre. Deplasmanda olmalarına rağmen servis kırabileceklerini, bu nedenle direkt galibiyet seçeneğini öncelikli olarak cebimize koymamız gerektiğini düşünüyorum. Alternatif olarak da misafir takımın lehine açılan baremden üst seçeneğine yönelebilirsiniz. 

İddaa Oranı: MS 2 – 1.45
Bets10 Oranı: MS 2 – 1.62
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Fransa Pro A Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Gravelines – Bourg İddaa Tahmini 30.04.24

Fransa Betclic ELITE Pro A 32. hafta mücadelesinde Gravelines Salı günü saat 21:00’da Bourg ile …