Anasayfa / NBA / New York Knicks – Memphis Grizzlies İddaa Tahmini 03.02.22

New York Knicks – Memphis Grizzlies İddaa Tahmini 03.02.22

NBA normal sezonda New York Knicks Perşembe sabaha karşı 03:30’da Madison Square Garden’da Memphis Grizzlies ile karşılaşacak. İddaa ve bets10 bu karşılaşmada toplam sayı barajını 219.5 olarak belirlemiş.

New York Knicks son maçında evinde Sacramento Kings karşısında 116-96’lık skorla kazanarak üç maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı. Kings karşısında kenardan gelen Alec Burks 21 sayıyla takımın en skorer ismi olurken, Evan Fournier galibiyete 18 sayılık katkı yaptı. Sezon genelinde Julius Randle’dan bir türlü istedikleri performansı alamadılar. Takas dönemi bitmeden bir hamle yapmaları bekleniyor. Evlerinde oynadıkları son altı karşılaşmada üç galibiyet almayı başardılar. Bu karşılaşmaların üçünden düşük skor çıktı.

Memphis Grizzlies ise son maçında deplasmanda 76ers’a uzatma sonunda 122-119 yenilerek üç maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. Ja Morant Sixers karşısında 37 sayıyla takımın skor yükünü sırtlasa da 9 top kaybı yaptı. Desmond Bane ise yayın gerisinden 5/9 isabetle 34 sayı üretti. Son 10 maçlık periyotta pozisyon başına en az asist üreten takım konumundalar. Hücumda ritim bulmaları için yüksek tempoya ihtiyaçları var. Deplasmanda oynadıkları son beş karşılaşmada Nuggets ve San Antonio karşısında kazanırken bu maçların dördünden yüksek skor çıktı.

New York Knicks play-in yarışına tutunmak için kazanmak zorunda. Bu sezon geçen sezonki savunma performanslarının altında kaldılar. Fakat düşük tempoda oynamayı tercih ediyorlar. Son 10 maçlık periyotta ligin en iyi ribaunt çeken takımı konumundalar. Memphis ise açık alan bulamadığında hücumda tıkanabiliyor. Bu geceki karşılaşmada Knicks’in temposunun Grizzlies’ın hücumda ritim bulmasını engelleyeceğini düşünüyorum. Bu yüzden karşılaşmadan düşük skor bekliyorum.

İddaa Oranı: Alt (219.5) – 1.53

Bets10 Oranı: Alt (219.5) – 1.70

Güven Endeksi: 8

Eksikler:

New York Knicks:b Derrick Rose

Memphis Grizzlies: Steven Adams (belirsiz), Dillon Brooks



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …