Anasayfa / NBA / Chicago Bulls – Phoenix Suns İddaa Tahmini 08.02.22

Chicago Bulls – Phoenix Suns İddaa Tahmini 08.02.22

NBA normal sezonda Chicago Bulls Salı sabaha karşı 04:00’da United Center’da Phoenix Suns ile karşılaşacak. İddaa ve bets10 bu karşılaşmada deplasman takımı aleyhine -5.5 sayılık handikap belirlemiş.

Chicago Bulls son maçında dün gece evinde Philadelphia 76ers’a diş geçiremedi ve sahadan 119-108 mağlup ayrıldı. Zach LaVine sakatlığından dolayı üst üste ikinci maçını kaçırdı. Onun yokluğunda DeMar DeRozan ve Nikola Vucevic ikilisi 76ers karşısında ellerinden geleni yapsalar da mağlubiyeti önleyemediler. Bu gece evlerinde sezonun on ikinci back to back maçına çıkacaklar. Oynadıkları 11 back to back karşılaşmada 7 galibiyet alırken bu maçların dokuzundan yüksek skor çıktı. Son 10 maçlık periyotta ligin en verimsiz savunma yapan altıncı ekibi oldular.

Phoenix Suns ise Chicago karşısında dört maçlık deplasman turnesinin üçüncü maçına çıkacak. Son maçlarında Washington Wizards karşısında 95-80’lik skorla çok rahat bir galibiyet aldılar ve aslarını dinlendirme fırsatı yakaladılar. Chris Paul ve Devin Booker ikilisi formlarının zirvesinde. Deandre Ayton’ın da sakatlıktan dönüşüyle birlikte Bulls karşısında tam kadrolar. Deplasmanda sezon genelinde ligin en başarılı takımı konumundalar. Rakip sahada oynadıkları son beş karşılaşmada sadece Atlanta karşısında kaybettiler ve bu maçların üçünden yüksek skor çıktı.

Chicago Bulls sakatlıkların da etkisiyle zorlu bir süreçten geçiyor. Lonzo Ball ve Alex Caruso ikilisini kaybettiklerinden beri savunmada aksıyorlar. Phoenix Suns ise ligin en keskin hücum eden takımı. Devamlılıkları üst seviyede. Bu gece Bulls karşısında dinlenme avantajına da sahipler. Ev sahibi ekibin daralan rotasyonuyla beraber ligin en formda takımı Suns karşısında işinin oldukça zor olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden deplasman takımının handikabı aşarak rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2 (h:-5.5) – 1.48

Bets10 Oranı: MS 2 (h:5.5) – 1.65

Güven Endeksi: 8

Eksikler:

Chicago Bulls: Zach LaVine (belirsiz), Coby White (belirsiz), Alex Caruso, Lonzo Ball, Patrick Williams, Derrick Jones Jr

Phoenix Suns: Landry Shamet, Cameron Payne, Dario Saric, Frank Kaminsky



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …