Anasayfa / NBA / Philadelphia 76ers – Phoenix Suns İddaa Tahmini 09.02.22

Philadelphia 76ers – Phoenix Suns İddaa Tahmini 09.02.22

NBA normal sezonda Philadelphia 76ers Çarşamba sabaha karşı 03:00’da Wells Fargo Center’da Phoenix Suns ile kozlarını paylaşacak. İddaa ve bets10 bu karşılaşmada toplam sayı barajını 214.5 olarak belirlemiş.

Philadelphia 76ers son maçında deplasmanda üç önemli asından yoksun Chicago Bulls karşısında 119-108 ile rahat kazandı ve iki maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı. Bulls karşısında Joel Embiid 40 sayıyla takımın en skorer ismi olurken Tobias Harris galibiyete 23 sayılık katkı verdi. Seth Curry’den son dönemde sakatlığının da etkisiyle istedikleri skor katkısını alamıyorlar. Evlerinde oynadıkları son beş karşılaşmada dört galibiyet alırken sadece düşüşteki Washington Wizards’a kaybettiler. Bu karşılaşmaların üçünden düşük skor çıktı. Son 10 maçlık periyotta sezon geneline oranla daha verimli hücum ederken savunma verimliliğinde düşüş yaşadılar.

Phoenix Suns ise son maçında dün gece deplasmanda Chicago Bulls’u 127-124 yenerek art arda ikinci galibiyetini aldı. Bulls karşısında üçüncü çeyrekte farkı 27 sayıya kadar çıkarmalarına karşın son çeyrekte rakibin geri gelmesine olanak tanıdılar. Devin Booker 38 sayıyla takımın en skorer ismi olurken Chris Paul galibiyete 19 sayı ve 11 asistlik katkı verdi. Dört maçlık deplasman turnesinin son ayağında 76ers ile back to back oynayacaklar. Bu sezon oynadıkları yedi back to back karşılaşmada 5 galibiyet alırken bu maçların beşinden yüksek skor çıktı. Deplasmanda ligin en başarılı takımı konumundalar.

76ers’ın dördüncü günde üçüncü maçına çıkacak rakibi karşısında ciddi bir fikstür avantajı var. Fakat hücumda Joel Embiid’e çok bağımlılar. Rakipleri Suns ise ligin en oturmuş kadrolarından birine sahip ve bir arada oynamaktan keyif alan bir yapıları var. Booker ve Paul gibi iki önemli lidere sahipler. Zorlu bir fikstürden geçtikleri ve bu gece back to back oynayacakları için 76ers karşısında zorlanmaları olası. Fakat hücumları tıkır tıkır işliyor. Bu geceki mücadelen yüksek skor bekliyorum.

İddaa Oranı: Üst (214.5) – 1.51

Best10 Oranı: Üst (214.5) – 1.70

Güven Endeksi: 8

Eksikler:

Philadelphia 76ers: Ben Simmons, Shake Milton, Matisse Thybulle (belirsiz)

Phoenix Suns: Dario Saric, Frank Kaminsky, Cameron Payne, Landry Shamet



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …