Anasayfa / AS Monaco / AS Monaco – Zalgiris Kaunas İddaa Tahmini 10.02.22

AS Monaco – Zalgiris Kaunas İddaa Tahmini 10.02.22

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde AS Monaco Perşembe saat 22:00’da Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de Rexbet misafir takımın lehine 7.5 handikap belirlemişler.

Monaco son dönemin en formda takımlarından biri, son 5 maçlarından 4 tanesini kazandılar ve 12 galibiyete ulaşarak play-off yarışında biz de varız dediler rakiplerine. Son 2 maçlarında önce deplasmanda Panathinaikos’u 8 sonra da yine deplasmanda Kızıl Yıldız’ı 11 sayı farkla geçmişlerdi. Ardından da haftasonu lig mücadelesinde Gravelines’ı 12 sayı farkla geçtiler. James, Motiejunas, Bacon üçlüsü tecrübe ve kalitelerini net olarak sahaya yansıtıyorlar ve Diallo, Andjusic, Ouattara, Hall, Thomas gibi rol oyuncuları da onlara çok iyi destek oluyorlar. Westermann’ın durumu maç saatinde belli olacak, başka eksikleri yok. 

Zalgiris ise bu sezonun tartışmasız en zayıf halkası. 22 maçtan sadece 3 galibiyet alabildiler ve tabiki puan tablosunun son sırasında yer alıyorlar. Son galibiyetlerini 2 Aralık’ta kendi sahalarında almışlardı, bu sezon deplasmanda oynadıkları 11 maçı da kaybettiler ve bu maçlarda rakipler onlara ortalama 14 sayı farkla üstünlük kurmuşlardı. Son 2 deplasman maçlarında temsilcimiz Fenerbahçe’ye 6 ve Milano’ya ise 7 sayı farkla yenilmişlerdi. İki tecrübeli guard, Kalnietisi ve Strelnieks’den bu maçta faydalanamayacaklar. 

Monaco, EuroCup şampiyonu olarak katıldı Euroleague’e ve kalıcı olabilmek için bu sezonu play-off potasında bitirmeleri gerekiyor. Bunun bilinciyle de son maçlarda vites arttırdılar ve üst üste galibiyetler alarak averajla potaya dahil oldular. Şimdi yerlerini sağlamlaştırmak istiyorlar ve bu yolda evlerindeki maçlar çok kritik. Hele bir de karşılarında tüm rakiplerinin yendiği Zalgiris gibi zayıf bir ekip varken hata yapma lüksleri yok. James, Motiejunas, Bacon üçlüsünün liderliğinde taraftarlarını arkalarına alarak net bir galibiyet alacaklarını, hadikapı aşacaklarını tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 (-7.5) – 1.53
Rexbet Oranı: MS 1 (-7.5) – 1.70
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Denver Nuggets – Los Angeles Lakers İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Denver Nuggets Salı günü saat 05:00’da Los …