Anasayfa / FIBA Kıtalararası Kupa / Zamalek – San Pablo Burgos İddaa Tahmini 11.02.22

Zamalek – San Pablo Burgos İddaa Tahmini 11.02.22

FIBA Kıtalararası Kupa‘nın yarı final maçında ev sahibi Zamalek Cuma saat 21:00’da San Pablo Burgos ile karşılaşacak. İddaa ev sahibinin lehine 6.5 handikap belirlemişken Bets10 ise handikapı 7.5 olarak açıklamış. 

Afrika Kıtası şampiyonu olan Mısır ekibi Zamalek, turnuvada ev sahibi olarak mücadele ediyor. Ancak tabiki ligleri tamamlandığı için uzun süredir maç yapmıyorlar, sadece antrenman yaparak bu maça hazırlandılar, maç ritmine girebilmiş değiller. Ellerinde tanıdık ve tecrübeli isimler var. Koç Voigt yönetimindeki kadroda Edgar Sosa, Strawberry, Dewarick Spencer, McKinney ve Diogu öne çıkan isimler konumundalar. Taraftarlarının desteğiyle sürpriz kovalayacaklar. 

Son 2 sezonun BCL şampiyonu Burgos ise bu sezon kötü bir performans sergiliyor. 3. koçları Olmos yönetiminde ilk defa tam kadro olarak sahaya çıkacaklar. Son maçlarını 30 Ocak’ta Endesa’da oynamışlar ve formda rakipleri Manresa’ya 93-68 gibi farklı bir skorla yenilmişlerdi. O maçta Eddie 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Gamble 11 sayı, 2 ribaund, Kullamae 10 sayı, 4 ribaund ve Nnoko 10 sayı, 7 ribaund ile direnmeye çalışmışlardı. Gamble ile yollar ayrıldı ama o maçta forma giyemeyen Benite, Phillip ve Horton gibi önemli isimler bu maçta forma giyebilecekler.

İki takım arasında gerek kadro kalitesi ve tecrübe açısından gerekse maç ritmi açısından net farklar var. Evet Burgos son maçlarda üst üste kayıplar yaşadı ama en azından buraya maç yaparak geliyor. Zamalek ise yeni bir kadro ve sadece antrenman yaparak bu zorlu maça hazırlanabildi. Dolayısyla rakibin tecrübeli yıldızları karşısında kendi sahalarında bile olsalar zorlanacaklarını düşünüyorum. Burgos’un Benite, Horton, Renfroe, Nnoko, Eddie, Phillip gibi tecrübeli isimlerin liderliğinde hata yapmayacağını handikapı da aşarak kazanacağını, adını finale yazdıracağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 2 (-6.5) – 1.46
Bets10 Oranı: MS 2 (-7.5) – 1.70
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …