Anasayfa / NBA / Chicago Bulls – San Antonio Spurs İddaa Tahmini 15.02.22

Chicago Bulls – San Antonio Spurs İddaa Tahmini 15.02.22

NBA normal sezonda Chicago Bulls Salı sabaha karşı 04:00’da United Center’da San Antonio Spurs ile karşı karşıya gelecek. İddaa ve bets10 bu karşılaşmada deplasman takımı lehine +7.5 sayılık handikap belirlemiş.

Chicago Bulls back to back oynadığı son karşılaşmada evinde Oklahoma City Thunder karşısında 106-101 kazanarak galibiyet serisini üç maça taşıdı. DeMar DeRozan Zach LaVine’in yokluğunda Thunder karşısında 38 sayıyla takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Son dönemin formda ismi Nikola Vucevic ise galibiyete 31 sayı ve 15 ribauntluk katkı verdi. Bu gece sakatlığından dolayı Zach LaVine’den yine yoksun olacaklar. Onun yokluğunda Coby White son karşılaşmada ilk beş başlayan isim oldu. Son 10 maçlık periyotta ligin en verimsiz savunma üçüncü takımı olurken hücum verimliliğinde ikinci sıradalar.

San Antonio Spurs ise son iki maçında deplasmanda Atlanta Hawks ve New Orleans Pelicans karşısında kazanarak uzun bir aradan sonra galibiyet serisi yakaladı. Dejounte Murray iki maçta da gerek takımı oynatma gerekse skor üretme konusunda müthiş işler ortaya koydu ve galibiyetlerin mimarı oldu. Derrick White’ın takımdan ayrılmasının ardından ilk beşe yerleşen Devin Vassell son iki karşılaşmada yayın gerisinden %62.5 isabetle 17.0 sayı ortalaması yakaladı. Batıda play-in potasından sadece bir galibiyet uzaklıktalar.

İki takım arasında bu sezon oynanan ilk maçı evinde San Antonio Spurs 131-122 kazanmıştı. Spurs ligin en tempolu oynayan ekiplerinden biri ve boyalı alandan en fazla skor üreten ikinci takım. Chicago Bulls ise Lonzo Ball ve Alex Caruso’nun yokluğunda savunmada sorunlar yaşıyor. Boyalı alandan en çok sayı yiyen ekiplerin başındalar. Formda Spurs’un bu gece LaVine’in yokluğunda Bulls karşısında handikapta kalabileceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 (h:+7.5) – 1.45

Bets10 Oranı: MS 2 (h:+7.5) – 1.59

Güven Endeksi: 8

Eksikler:

Chicago Bulls: Patrick Williams, Alex Caruso, Lonzo Ball, Zach LaVine, Javonte Green (belirsiz)

San Antonio Spurs: Goran Dragic



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 4. maçında New Orleans Pelicans Salı günü saat …