Anasayfa / Almanya Kupası / Günün İddaa Kuponu (Karma-1) 20.02.22

Günün İddaa Kuponu (Karma-1) 20.02.22

Pazar programının ilk bölümünde Bitci Türkiye Kupası, Almanya Kupası, Yunanistan Kupası kapsamında oynanacak final maçlarına dair en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes : MS 2 (-6.5) – 1.56 (İddaa) & MS 2 (-5.5) – 1.70 (Bets10)

Ülkemizi Euroleague’de başarıyla temsil eden iki güzide takımımızın kupa için finalde kapışmasını izleyeceğiz. Fenerbahçe uzun bir süredir sakat olan De Colo ve Vesely’den yoksun oynamayı çok iyi öğrenmişti. Ancak bu yolda en çok önem verdikleri savunma kurgusunun liderlerinden biri olan Henry’i de kaybetmiş olmaları işlerini epey zorlaştıracak. Efes’in Henry gibi bir savunmacı yokken Micic ve Larkin gibi yıldız guardlar liderliğinde net olarak bir adım önde olacağını, rakibine nazaran çeyrek final ve yarı finalde daha az yıpranmış olmanın da avantajını kullanarak düşük handikapı geçip kazanacağını, kupaya uzanan taraf olacağını tahmin ediyorum. 

Crailsheim Merlins – Alba Berlin : MS 2 (-6.5) – 1.49 (İddaa) & MS 2 (-8.5) – 1.85 (Bets10)

Alba kupanın ev sahibi ve bunun avantajını da final maçında kullanacaktır elbette. Bildikleri bir atmosfer ve alışık oldukları bu çemberlere skor üretmekte yine zorlanmayacaklardır ve Merlins’in de Shorts’un tek kişilik performansı ile Alba’ya direnebileceğini düşünmüyorum. Formda isimler Lo ve Smith’in önderliğinde Sikma ve Thiemann gibi tecrübeli uzunları da devreye sokarak evlerinde, kendi taraftarları önünde kupayı 11. kez kaldıracaklarını düşünüyorum. Bunu yaparken de Merlins’in direncini kırarak fazla umutlandırmayacaklarını, handikapı da geçeceklerini tahmin ediyorum. 

Panathinaikos – Olympiakos : MS 2 (-4.5) – 1.50 (İddaa) & MS 2 (-4.5) – 1.69 (Bets10)

Avrupa basketbolunun en köklü ve ateşli derbilerinden birini bu kez kupa finalinde izleyeceğiz. Son şampiyon Pana bu kupayı tam 20 kez kazanmıştı ama geçen sezon ne ligde ne de kupada karşılarında Olympiakos yoktu. Kırmızılar ise toplamda 9 kez kupayı kazanabildiler ve elbette arayı kapatmak istiyorlar. Ellerinde Papanikolaou ve Sloukas gibi tecrübeli isimler var. Ayrıca Vezenkov da çok formda. Pota altında da Fall, Jean-Charles, Martin gibi isimlerle Panathinaikos karşısında üstünlük kurabileceklerini ve kupaya uzanırken düşük handikapı da aşabileceklerini tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: 3.49
Best10 Oranı: 5.32



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (1) 30.04.24

Salı programında Turkish Airlines Euroleague ve Fransa Betclic ELITE Pro A sahnelerinde oynanacak maçlara dair …