Anasayfa / 2023 FIBA Dünya Kupası / Tayvan – Japonya İddaa Tahmini 26.02.22

Tayvan – Japonya İddaa Tahmini 26.02.22

2023 FIBA Dünya Kupası Asya elemeleri B grubu 3. maçında Tayvan Cumartesi saat 06:05’de Japonya ile karşılaşacak. Rexbet toplam sayı limitini 155.5 olarak açıklamışken İddaa ise bu maça oran açmamış.

Tayvan ertelemelerden dolayı şuana kadar sadece 1 maça çıkabildi, onda da bir gün önce güçlü Avustralya’ya 98-61 gibi farklı bir skorla yenilmişlerdi deplasmanda. Kıtanın zayıf basketbol ülkelerinden biri olarak özellikle üretim konusunda çok sıkıntı yaşadıklarını görmüştük bir kez daha. Artino 14 sayı, 8 ribaund, Lin 12 sayı, 3 asist ve Chou 11 sayı, 4 asist ile çift haneli skor üretebilen yegane isimler olmuşlardı. 

Japonya ise kıtanın önemli basketbol ülkelerinden biri ama son yıllarda yeni bir jenerasyon çıkaramadılar, bu nedenle de düşüşteler. Gruptaki ilk 2 maçlarında güçlü Çin ile karşılaşmışlar, deplasmanda 79-63 ve içerde 73-106 ile farklı kaybetmekten kurtulamamışlardı. İki maçta da skor potansiyellerinin ne kadar düşük olduğunu görmüştük. O maçlarda Terashima, Evans ve Nishida takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler olmuşlardı. Bu maçta onların yanına Isaiah Murphy de katıldı. 

Her ne kadar Japonya eski gücünde olmasa da zayıf Tayvan’dan çok daha iyi bir takım. İki güçlü takım Çin ve Avustralya’nın arkasında üst tura çıkacak 3. takım olabilmek için Tayvan’ı içerde dışarıda yenerek işi garantiye almak istiyorlar doğal olarak. Ancak açılan yüksek handikapları geçecek kadar güven vermiyorlar. Bu nedenle de taraf bahsine yönelmektense iki takımın da son maçlarda bizlere gösterdiği kısır hücum performanslarını dikkate alarak toplam baremden alt seçeneğine yöneleceğim. 

İddaa Oranı: ALT (155.5) – 1.60
Rexbet Oranı: ALT (155.5) – 1.69
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Fransa Pro A Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Nancy – Roanne İddaa Tahmini 30.04.24

Fransa Betclic ELITE 32. hafta mücadelesinde Nancy Salı günü saat 21:00’da Roanne ile karşılaşacak. Hem …