Anasayfa / İddaa Kuponları / Günün İddaa Kuponu 04.06.22

Günün İddaa Kuponu 04.06.22

Cumartesi programında İspanya Liga Endesa, ING Basketbol Süper Ligi, Yunanistan Ligi sahnelerinde oynanacak maçlara dair en güvendiğim en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Real Madrid – Bitci Baskonia : MS 1 (-6.5) – 1.44 (İddaa) & MS 1 (-7.5) – 1.76 (Bets10)

Real gerek kalite gerekse tecrübe anlamında rakibinden üstün bir takım ki bir de saha avantajına sahipler ve bunu da ilk maçta çok iyi kullandılar. Bu maçta da Baskonia karşısında formda silahları Causeur, Rudy, Yabusele, Tavares’i yine verimli kullanacaklarını, Baskonia’nın yine onlara ilk yarı direnebileceğini ama sonrasında rakibinin direncini fazla zorlanmadan kırarak ilk maçta olduğu gibi çift haneli farklarla hanelerine bir galibiyet daha yazdıracaklarını tahmin ediyorum. 

Anadolu Efes – Galatasaray NEF : MS 2 (+14.5) – 1.44 (İddaa) & MS 2 (+13.5) – 1.46 (Bets10)

İki takım arasında aslında kağıt üstünde farklar var. Efes hem kalite hem de tecrübe anlamında Galatasaray’dan üstün bir takım ama sarı kırmızılıların yakaladığı kolej havası ile beraber buldukları momentum üst seviyede. Seriye 2-2’ye getirmişken taraftarlarından yoksun olacak olsalar da sonuna kadar mücadele edeceklerini, son galibiyetin moraliyle yine Bost, Canaan, Blackshear liderliğinde Efes’in canını epey sıkacaklarını düşünüyorum. Lehlerine açılan bana yüksek geldi, böyle bir farka izin vermeyeceklerini düşünüyorum. 

Olympiakos – Promitheas : EvSahibi ÜST (92.5) – 1.51 (İddaa) & EvSahibi ÜST (93.5) – 1.75 (Bets10)

İki takım arasındaki kalite ve seviye farkının ne kadar üst seviyede olduğunu ilk 2 maçta gördük. Koç Bartzokas’ın öğrencilerinin evlerinde bu işi bitireceklerini ve seriyi daha fazla uzatmadan 3-0 ile süpürerek adlarını finale yazdıracaklarını düşünüyorum. Bu maçta da ilk 2 maçta olduğu gibi hücumda kararlı ve dominant bir oyun ortaya koyacaklarını, Promitheas’ın onlara yine savunmada direnemeyeceğini tahmin ediyorum. Sloukas, Dorsey, Vezenkov, Martin gibi silahlar liderliğinde 90 baremini zorlanmadan geçerek zafere ulaşmalarını bekliyorum. 

İddaa Oranı: 3.13
Best10 Oranı: 4.50



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (2) 28.04.24

Pazar programının son kısmında İtalya Lega Basket Serie A, Almanya easyCredit BBL, İspanya Liga Endesa …