Anasayfa / Brescia / Olimpia Milano – Brescia İddaa Tahmini 02.10.22

Olimpia Milano – Brescia İddaa Tahmini 02.10.22

İtalya Lega Basket Serie A açılış haftası mücadelesinde Olimpia Milano Pazar günü saat 19:15’de Brescia ile karşılaşacak. intobet misafir takımın lehine 10.5 handikap belirlemişken İddaa ise bu maça oran açmamış.

Milano koç Messina yönetiminde kadrosunu güçlendirdi ve sezona şampiyonluk ünvanını korumak için başlıyor. Ancak hem sakatlıklar hem de Süper Kupa yarı finalinde Bologna’ya kaybedilen maç canlarını sıktı biraz. Uzatmada 64-72’lik skorla kaybederek kupaya erkenden veda etmişlerdi. Şimdi toparlanıp kendi sahalarında, taraftar desteği ile lige konsantre olma zamanı. Ancak sezon açılışında Mitrou-Long, Datome ve Shields’dan faydalanamayacaklar. Pangos ile Voigtmann’ın ise ilk kez resmi olarak Milano formasını giymeleri bekleniyor.

Brescia ise koç Magro yönetiminde geçen sezon yakaladığı başarıyı tekrarlamak istiyor, hedefleri yine ilk 4 sıradan play-off’a girmek olacak. Kadrolarına baktığımızda Kenny Gabriel, Massinburg, Della Valle, Caupain, Petrucelli, Cobbins, Odiase, Burns, Cournooh, Moss, Akele takımın öne çıkması beklenen isimleri konumundalar. Son hazırlık maçlarında denk rakiplerinden Trento karşısında zaman zaman zorlansalar da 77-71’lik skorla kazanmayı bilmişlerdi. 

İki takım arasındaki seviye farkını detaylıca anlatmaya gerek yok. Milano, Mitrou-Long, Datome ve Shields gibi önemli silahlarından yoksun olsa da Pangos, Davies, Melli, Voigtmann, Hines, Hall, Baron gibi yıldızlarıyla Serie A seviyesinin üstünde olan, Euroleague’de F4 kovalayacak bir ekip. Süper Kupa’dan erken elenmenin reaksiyonunu sezonun açılış maçında taraftarları karşısında göstereceklerini ve kendi sikletlerinde olmayan Brescia karşısında net bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 (-10.5) – 1.54
intobet Oranı: MS 1 (-10.5) – 1.68
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …