Anasayfa / NBA / Brooklyn Nets – New York Knicks İddaa Tahmini 10.11.22

Brooklyn Nets – New York Knicks İddaa Tahmini 10.11.22

NBA normal sezonda Brooklyn Nets Perşembe sabaha karşı 03:30’da Barclays Center’da New York Knicks’i ağırlayacak. İddaa bu karşılaşmada ev sahibi takımın galibiyetine 1.38, intobet ise 1.63 oran vermiş.

Brooklyn Nets Steve Nash’in görevden ayrılması ve Kyrie Irving’in takım yönetimi tarafından verdiği demeçler yüzünden beş maçla cezalandırılmasının ardından çıkışa geçti. Bu süreçte oynadıkları üç maçta sadece Dallas Mavericks’e kaybettiler ve çok daha iyi savunma yaptılar. Cam Thomas rotasyona yerleşip önemli süreler aldı. Royce O’Neal ise hem beklenenden fazla süre aldı hem de son derece verimliydi. 11 maç sonunda sadece 4 galibiyetleri var ve çıkışlarını sürdürmek için kazanmak zorundalar.

New York Knicks ise son maçında deplasman sorunlarla boğuşan Minnesota Timberwolves karşısında kazanıp rahat bir nefes aldı. Bu sezon şu ana kadar hedef maçların hiçbirini kazanamadılar. Minnesota karşısında Gobert’in yokluğunu fırsata çevirip 120 sayı üretmeyi başardılar. Julius Randle’in hücumdaki sorumlulukları azalmış olsa da iki sezon önceki formunu yakalayabilmiş değil. Obi Toppin şu ana kadar kenardan gelerek takıma önemli enerji verdi. Deplasmanda oynadıkları 5 maçta sadece iki galibiyet aldılar.

Brooklyn Nets sezon başına oranla daha derli toplu bir görüntü çiziyor üç maçtır. Kevin Durant hem hücum hem de savunmada takımın liderliğine soyunmuş durumda. Cam Thomas’ın rotasyona yerleşmesi işleri biraz rayına koydu. New York Knicks ise oynadığı oyunla henüz deplasmanda maç kazanma bahsinde güven vermiyor. Bu gece Nets’in bu gece rakibi karşısında kazanarak çıkışını sürdüreceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 – 1.38

İntobet Oranı: MS 1 – 1.63

Güven Endeksi: 8

Eksikler:

Brooklyn Nets: Yuta Watanabe, TJ Warren, Kyrie Irving

New York Knicks: Quentin Grimes (GTD), Mitchell Robinson



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …