Anasayfa / AS Monaco / Kızıl Yıldız – AS Monaco İddaa Tahmini 12.01.23

Kızıl Yıldız – AS Monaco İddaa Tahmini 12.01.23

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız Perşembe günü saat 21:00’da AS Monaco ile karşılaşacak. İddaa misafir takımın galibiyeti için oranı 1.55 olarak açıklamışken intobet ise oranı 1.76 olarak belirlemiş.

Sırp ekibi koç Ivanovic’in takıma dahil olmasıyla beraber müthiş bir çıkış yakalamıştı ama son dönemde Ivanovic, Martin, Vildoza’nın sakatlığı artı Campazzo’yu finansal fair play cezaları nedeniyle oynatamıyor olmaları onların düşmesine neden oldu ki son 3 maçlarından ikisini de kaybettiler zaten. Çift maç haftasının ilk haftasında evlerinde olmalarına rağmen güçlü Real’e karşı hiç direnemediler ve tam 20 sayı fark yediler, sadece 59 sayıda kaldılar.

Fransız ekibi ise liderlik koltuğunun tadını aldı bir kere ve bırakmaya da niyeti yok. Çift maç haftasının ilk sınavında ise konuk ettikleri zirvedeki direkt rakiplerinden Olympiakos’u yenmeyi başarmışlardı, takımda moraller yüksek, keyifler yerinde. Geçen hafta Partizan deplasmanında alınan farklı mağlubiyeti de böylece kendilerine ve taraftarlarına unutturmuş oldular. Ayrıca James’in de kendisine gelerek 19 sayı ile takıma yeniden liderlik etmeye başlaması koç Obradovic’in elini rahatlatmış durumda özellikle Loyd’un yokluğunda. 

İki takım arasında kağıt üstünde elbette net bir kalite ve seviye farkı var. Monaco’nun son maçta Olympiakos’u devirmiş olması, Kızıl Yıldız’ın ise evinde Real Madrid’den 20 sayı fark yemiş olması sahada oynanan basketbol ve form grafiği anlamında da durumlarını net olarak ortaya koyuyor. Yüksek moralle ve özgüvenle buraya gelecek olan James ve arkadaşlarının Partizan karşısındaki kötü anılarını silerek Belgrad’dan bu kez galibiyetle ayrılacaklarını tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: MS 2 – 1.55
intobet Oranı: MS 2 – 1.76
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …