Anasayfa / Caledonia Gladiators / Caledonia – Plymouth İddaa Tahmini 20.01.23

Caledonia – Plymouth İddaa Tahmini 20.01.23

İngiltere Ligi mücadelesinde Caledonia Cuma günü saat 22:30’da Plymouth ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de intobet toplam sayı limitini 169.5 olarak açıklamışlar.

Caledonia ligin yeni takımlarından biri konumundalar ama buna rağmen işler yolunda. 17 maçtan 8 tanesini kazandılar ve kendilerine play-off potasında, 6. sırada yer buldular. Evlerindeki son maçta hücumda tam anlamıyla patlama yaparak Newcastle’ı 97-86’lık skorla yenmeyi bilmişlerdi. Son deplasman maçlarında da Manchester karşısında çok iyi direnmişler ama 95-94 ile yenilmekten kurtulamamışlardı. 

Plymouth da rakibini yakından takip ediyor, 8 galibiyetle ve averajla bir adım geride 7. sıradalar, onlar da play-off yarışındalar. Son deplasman maçlarında Cheshire’a kaybederken savunmada tam anlamıyla sınıfta kalmışlar, 101-82 ile farklı bir skorla kaybetmekten kurtulamamışlardı. Bir önceki maçta ise evlerinde zayıf Mirren karşısında aksi bir oyunla tam 105 sayı bularak kazanmışlardı. 

İki takım arasında puan tablosunda da görebileceğimiz üzere bir denjklik söz konusu. İki takım da play-off yarışında durumlarını netleştirmek, garantilemek için kazanmak istiyorlar. Bununla beraber iki takımın da  son dönemde tempo ve skor üretimi konusunda iyi durumda olduklarını, savunmada sınfta kaldıklarını biliyoruz. Bu maçta da tempoyu tetikleyerek birbirlerinin savunma zaaflarını cezalandıracaklarını, bizlere bol skorlu ve keyifli bir maç izlettireceklerini düşünüyorum. 

İddaa Oranı: ÜST (169.5) – 1.60
intobet Oranı: ÜST (169.5) – 1.86
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …