Anasayfa / Adriyatik Ligi / Günün İddaa Kuponu (1) 04.03.23

Günün İddaa Kuponu (1) 04.03.23

Cumartesi programında Adriyatik Ligi ve İspanya Liga Endesa sahnelerinde oynanacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

KK Split – Partizan : Deplasman ÜST (91.5) – 1.54 (İddaa) & Deplasman ÜST (91.5) – 1.71 (intobet)

İki takım arasındaki kalite ve seviye farkını detaylıca anlatmaya gerek yok sanırım. Partizan ligin güçlü şampiyonluk adaylarından biri olmasının yanı sıra Euroleague’de de iddialı play-off takımlarından birisi. Koç Obradovic’in elinde geniş bir rotasyon var ve özellikle yerli oyunculara daha fazla fırsat veriyor Adriyatik’de. Ama buna rağmen tempoları içerde dışarıda farketmeksizin hiç düşmüyor, hücumda da çok verimli oynuyorlar. Bu maçta da Split gibi kazanırken bile rakipleri 85 bareminin altında tutmakta zorlanan bir takım karşısında üretimde sorun yaşamaycaklarını, 90 sayıları geçeceklerini tahmin ediyorum. 

Manresa – Fuenlabrada : MS 1 (-5.5) – 1.48 (İddaa) & MS 1 (-5.5) – 1.65 (intobet)

İki takım da düşme potasında yer alıyorlar ve kaybeden takımın ligde kalma yolunda çok ciddi bir yara alacağını net olarak söyleyebiliriz. Bu nokta da iki takımın da yüksek motivasyonla oynayacağını net olarak belirtebiliriz. Manresa’nın bir ev sahibi avantajı olduğu gibi kadroya baktığımızda da daha tecrübeli, birbirlerini daha iyi tanıyan oyunculardan kurulu olduklarının altını çizmeliyiz. Bunlara ek olarak koç Martinez’in de benchte ağır basacağını tahmin ediyorum. Robinson ve Geben ile pota altında, Harding, Badio, Ferrari liderliğinde de kısalara karşı üstünlük sağlayıp handikapı geçerek kazanmalarını bekliyorum. 

Unicaja Malaga – Girona : MS 1 (-8.5) – 1.53 (İddaa) & MS 1 (-8.5) – 1.71 (intobet)

İki takım arasında net bir kalite ve seviye farkı var. Malaga ligin iddialı play-off takımlarından birisi ki aradan önce kupa macerasında hem Barça hem de Real’i devirip finalde de denk rakiplerinden Tenerife’yi geçerek mutlu sona ulaşmışlardı, dolayısıyla yüksek moralle ve motive bir şekilde başlayacaklar. Sima’nın da iyileşmesiyle pota altında artık daha geniş bir rotasyonu olacak koç Navarro’nun ve formda kısalar Perry, Brizuela, Carter, Kalinoski liderliğinde kendi sikletlerinde olmayan Girona karşısında kalite farkını ortaya koyacaklarını, handikapı da geçerek net bir galibiyete imza atacaklarını tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: 3.49
intobet Oranı: 4.82



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (1) 28.04.24

Pazar programının ilk kısmında Almanya easyCredit BBL, Fransa Betclic ELITE Pro A, İspanya Liga Endesa …