Çekya Ligi çeyrek final serisi 4. maçında BK Olomoucko Salı günü saat 19:00’da Nymburk ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de intobet ev sahibi lehine 15.5 handikap belirlemişler.
Olomoucko normal sezonu 10. sırada bitirmiş olmasına rağmen eleme turunda 7. sıradan gelen Prag’ı geçmiş, çeyrek finale gelmişti. Ama burada güçlü rakipleri Nymburk karşısında bir şansları olmadığı daha seri başlamadan belliydi. Nitekim şuanda 3-0 gerideler ve daha da önemlisi son maçta evlerinde olmalarına rağmen hiç direnç gösteremeden tam 32 sayı farkla hezimete uğradılar, yani artık bana göre seride psikolojik olarak da havlu atmış durumdalar.
Nymburk bu sezonun en güçlü şampiyonluk adayı ligde tartışmasız. Bunu normal sezonu lider olarak bitirerek göstermişlerdi ki bu seride de kalite farkını net olarak sahaya koymuş durumdalar. Evlerindeki ilk 2 maçı zorlanmadan kazanmışlardı zaten ve son olarak deplasmanda da rakibi tam anlamıyla sahadan silerek, 70-102’lik skorla kazandılar ve zaten düşük olan dirençlerini tamamen yok etmiş oldular.
Evet belki son maçtaki kadar dominant bir skor görmeyiz ama ben yine de Nymburk’un seriyi daha fazla uzatmayacağını, rakibin de zaten artık herhangi bir direnç belirtisi sergilemeyeceğini tahmin ediyorum. Nymburk’un bir kez daha en geç 3. çeyrekte maçı kıracağını, Bohacik, Sehnal, Stephens, Sukhmail gibi silahlarla kazanırken yine çift haneli farkları görüp handikapı geçeceğini tahmin ediyorum.
İddaa Oranı: MS 2 (-15.5) – 1.66
intobet Oranı: MS 2 (-15.5) – 1.81
Güven Endeksi: 6
