Dep. San Jose – Olimpia İddaa Tahmini 26.06.24

Paraguay Ligi kazananlar etabı son maçında Dep. San Jose Çarşamba günü saat 02:30’da Olimpia ile karşılaşacak. Hovarda toplam sayı limitini 154.5 olarak açıklamışken İddaa ise bu maça oran açmamış.

San Jose bu etapta çıktığı 5 maçtan 4 tanesini kazandı ama liderliği garantileyemedi. Farktan bağımsız olarak kayberse genel averajda rakibinden zaten geride olduğu için ikinci sırada yer alacak final serisine saha avantajı ile başlayamayacak. Dolayısıyla evlerindeki bu maçı da ciddiye almak durumundalar. Kendi sahalarındaki performanslara bakınca son 2 maçı üst üste kazanırken savunma odaklı bir performans sergilemişlerdi, sırasıyla 150 sayı ve 149 sayı üretilmişti o maçlarda.

Olimpia ise 3 galibiyet çıkarabildi. Ama genel averajı rakibinden daha iyi olduğu için bu maçı kazanıp durumu eşitleyebilirse liderlik koltuğunu kapacak ve bu sayede de final serisine saha avantajı ile başlayabilecek. Kaybetmeleri durumunda alttaki rakipleri ile aralarında çok ciddi bir averaj farkı olduğu için 3. olmaları çok zayıf bir ihtimal diyebiliriz. Diğer yandan son 2 maçlarına baktığımzıda ise sonuçlardan bağımsız olarak onların da bize düşük tempoda, kısır mücadeleler izlettiklerini gördük. Sırasıyla 125 sayı ve 146 sayı üretilmişti o maçlarda.

Bu gruptaki ilk karşılaşmalarında San Jose rakibini deplasmanda zor da olsa 76-78’lik skorla geçmeyi başarmıştı. Açıkçası son dönemde oynadıkları diğer maçlara da baktığımızda farklı bir senaryo çıkmamıştı. Bize yine düşük tempoda, düşük skorlu mücadeleler izletmişlerdi. Kazananın final serisine saha avantajıyla başlayacağı bu kritik maçta da farklı bir senaryo beklemiyorum. Kazananın 80 sayı ve kaybedenin 75 bareminin altında kalacağını öngörüyorum. 

İddaa Oranı: – 
Hovarda Oranı: ÜST (154.5) – 1.68
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Brooklyn Nets – Miami Heat İddaa Tahmini 08.02.25

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Brooklyn Nets Cumartesi günü saat 03:30’da Miami Heat ile karşılaşacak. İddaa …