FC Barcelona – Paris Basketball İddaa Tahmini 15.11.24

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde FC Barcelona Cuma günü saat 22:30’da Paris Basketball ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de Rexbet misafir takım lehine 5.5 handikap belirlemişler.

Barcelona, Laprovittola’nın sakatlığına rağmen Kevin Punter’ın liderliğinde başarılı bir sezon geçiriyor. Genç yetenek Juan Nunez da önemli katkı sağlıyor. Jabari Parker, Justin Anderson ve Chimezie Metu gibi oyuncular da takıma derinlik katıyor. Savunmada Jan Vesely ve Youssoupha Fall’ın performansı etkili oluyor. Hücumda ise Alex Abrines ve Dario Brizuela gibi şutörler x-faktör rolü oynuyor. Barcelona, evinde oynadığı maçlarda güçlü bir performans sergiliyor. Paris karşısında da hücum gücünü kullanarak galibiyet hedefliyor.

T.J. Shorts’un EuroLeague’deki performansı, beklentileri aştı. Paris, hızlı temposuyla ve agresif hücumuyla dikkat çekiyor. Nadir Hifi, Collin Malcolm, Tyson Ward ve Kevarrius Hayes gibi oyuncular, takımın hücum gücüne katkı sağlıyor. Deneyimli oyuncuların da katılımıyla güçlenen Paris, Barcelona karşısında da mücadeleci bir oyun sergileyecek. Shorts’un liderliği altında, Paris’in EuroLeague’de artık ciddiye alınması gereken bir rakip haline geldiği görülüyor. Hommes’dan yine faydalanamayacaklar.

Barcelona, evinde oynadığı maçlarda güçlü bir performans sergiliyor. Paris, bu sezon EuroLeague’de iyi bir başlangıç yaptı ancak Barcelona karşısında zorlanabilir. Barcelona, maçın temposunu kontrol ederek, Paris’in hızlı hücumlarını yavaşlatabilir. Savunmada disiplinli bir oyun sergileyerek Paris’in etkili oyuncularını durdurmak isteyecekler. Barcelona’nın tecrübeli kadrosu ve ev sahibi avantajıyla maçı kazanmasını ve handikapı da geçmesini bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 (-5.5) – 1.51
Rexbet Oranı: MS 1 (-5.5) – 1.71
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İspanya Liga Endesa iddaa tahmin ve analizleri

Baskonia – Real Madrid İddaa Tahmini 12.10.25

İspanya Liga Endesa 2. hafta mücadelesinde Baskonia Pazar günü saat 20:00’da Real Madrid ile karşılaşacak. …