Cumartesi programının ilk kısmında Fransa Betclic ELITE Pro A, Almanya easyCredit BBL, İspanya Liga Endesa sahnelerinde oynanacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri sizin için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.
JL Bourg – Dijon Basket : MS 1 (-6.5) – 1.47 (İddaa) & MS 1 (-6.5) – 1.63 (intobet)
İki takım arasında bana göre net bir siklet farkı var. Bourg her alanda rakibinden kaliteli bir takım ki çok daha formda olduklarını da biliyoruz zaten. Evet geçen sezona göre kağıt üstünde güç kaybetmiş gibi görünüyorlar ama konu sahada oynanan basketbola gelince durum öyle değil. Bu maçta da evlerinde olmanın avantajını iyi kullanarak Castaneda, Nelson, Salash, Usher, Kokila gibi silahlarla sorun yaşamayacaklarını, handikapı geçerek kazanacaklarını tahmin ediyorum.
Oldenburg – Ratiopharm Ulm : ÜST (162.5) – 1.46 (İddaa) & ÜST (162.5) – 1.59 (intobet)
Play-off yarışını yakından ilgilendiren bir karşılaşma olacak. Evet Ulm kağıt üstünde rakibinden daha iyi bir kadroya sahip ama son dönemde deplasman performansları sıkıntılı, güven vermiyorlar. Oldenburg ise artık kazanarak bir reaksiyon göstermek istiyor. Bu nedenle de taraf ya da handikap bahsi açısından zor bir maç. İki takımın da tempoyu sevmeleri, savunmalarının yumuşak kalması ve bir tarafta Crandall ile Jaworski diğer tarafta Jessup ile Plummer gibi silahların olması üst seçeneğine beni yaklaştırıyor.
Leyma Basquet Coruna – Unicaja Malaga : MS 2 (-8.5) – 1.46 (İddaa) & MS 2 (-8.5) – 1.62 (intobet)
İki takım arasındaki siklet farkını anlatmaya gerek yok. Malaga dominant bir takım. Bu sezona da aynı şekilde yüksek perdeden başladılar. Özellikle böyle Coruna gibi kendilerinden birkaç siklet alttaki takımlara karşı hiç acımıyorlar. Bu maçta da farklı bir senaryo çıkacağını düşünmüyorum. Oyunun her alanında rakiplerine net olarak üstünlük kuracaklarını ve çift haneli farklarla rahat bir galibiyete daha imza atacaklarını tahmin ediyorum.
İddaa Oranı: 3.13
intobet Oranı: 4.20