EuroLeague’de çift maç haftasının ikinci ayağında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu BC Dubai karşısında 92-81’lik mağlubiyetle ayrıldı.
Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Litvanyalı koçu Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu:
Bu bana göre daha çok kazanmaya ihtiyacı olan, daha agresif olan takımın kazandığı EuroLeague maçlarından biriydi.
Maçtan önce oyuncularımızı bunun Dubai için mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğu konusunda hazırlamaya çalıştık ama onları buna ikna etme konusunda iyi bir iş çıkaramadık.
Açıkçası ribauntlardaki fark ve yapılan çok sayıda kötü faul belirleyici oldu. Dubai, EuroLeague’de en çok faul alan takım konumunda. Ekstra isabetler sonrası yaptığımız gereksiz fauller onları çizgiye götürdü, bu da onlara özgüven kazandırdı ve kolay sayılar almalarını sağladı.
Dediğim gibi, kesinlikle kazanmayı hak etmedik.
