Filipinler Governors Kupası A grubu mücadelesinde Tropang Giga Perşembe günü saat 12:00’da Terrafirma Dyip ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de intobet misafir takım lehine 10.5 handikap belirlemişler.
Tropang grubun ve aynı zamanda kupanın güçlü favorilerinden birisi. Nitekim çıktıkları 8 maçtan 7 galibiyet çıkarmayı başardılar ve liderlik koltuğunda oturuyorlar. Rakiplerinden 1 galibiyet fazlaları var ve 1 maçları da eksik üstelik. Evlerinde oynadıkları 3 maçı da kazandıklarının altını çizelim, son olarak dişli rakiplerden Converge’yi konuk etmişler ve 7 sayı farkla kazanmışlardı.
Terrafirma ise sadece bu grubun değil, tüm kupanın en zayıf halkalarından birisi. Çıktıkları 8 maçta da galibiyet elde edemediler… Deplasmanda oynadıkları 5 maça bakacak olursak ilk 4 maçta rakipler onlara ciddi farklarla üstünlük sağlarken, son maçta ise 14 Eylül’de konuk oldukları Converge karşısında iyi bir direnç ortaya koymuşlar ama 1 sayı farkla kaybederek şeytanın bacağını yine kıramamışlardı.
İki takım arasında net bir siklet farkı var ki bunu bize puan tablosu da söylüyor zaten. Evet Terrafirma son deplasman maçında beklenmedik şekilde direnmişti ama bunu Tropang gibi güçlü bir takım karşısında tekrarlayabileceklerini düşünmüyorum. Ev sahibi ekip liderlik yarışında rakipleri ile aradaki farkı koruyabilmek için böyle rakiplere karşı da işi ciddiye almak zorunda. Terrafirma’nın direncini dördüncü çeyrekte de olsa kırarak net bir galibiyet alacaklarını tahmin ediyorum.
İddaa Oranı: MS 1 (-10.5) – 1.59
intobet Oranı: MS 1 (-10.5) – 1.74
Güven Endeksi: 7