Anasayfa / FIBA Şampiyonlar Ligi / Oostende – Hapoel Holon İddaa Tahmini 22.10.19

Oostende – Hapoel Holon İddaa Tahmini 22.10.19

FIBA Şampiyonlar Ligi 2.hafta mücadelesinde Oostende Salı saat 19:30’da Hapoel Holon ile karşılaşacak. Bets10 deplasman takımı lehine 4.5 handikap belirlemişken İddaa ise henüz oranları netleştirmemiş.

Belçika temsilcisi ilk maçta Strasbourg ile deplasmanda karşılaşmış ve güçlerinin buralar için yeterli olmadığını göstermişlerdi. Sadece 64 sayı üreterek 13 sayı farkla kaybettiler. Geçen sezonki kadrolarına göre daha da kötü durumdalar. Düşünün ki takımın en önemli silahı geçen sezon İBB’de vasatın üstüne çıkamamış Jamaikalı uzun Shevon Thompson. McIntosh ve Angola yetenekli isimler olsalar buralar için yetersizler.

Hapoel Holon ise ilk maçta temsilcimiz Türk Telekom karşısında kendi sahasında gayet iyi direnmiş son bölümde 3 sayı farkla yenilmişti. Malachi Richardson ve Latavious Williams takımın formda isimleri olarak öne çıktılar sezonun ilk bölümünde. Bu maçta da İsrail temsilcisinin en çok güvendikleri isimler olacaklar. Ayrıca Foster da yavaş yavaş ritm bulmaya başladı, onun devreye girmesiyle daha da etkili bir ekip olacaklar.

Oostende ilk maçta Strasbourg karşısında da sıradan bir ekip olduğunu ve uluslararası platformda sürpriz yapabilecek kalitede olmadığını gösterdi. Evlerinde oynamanın avantajına sahipler elbette ancak karşılarında da dirençli ve yetenekli bir Holon var. İsrail ekibi Richardson ve tecrübeli uzun Williams liderliğinde Belçika’da kolay lokma olmayacaktır. Kaybetseler de handikapta kalmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: –
Avrupa Bahis Oranı: MS 2 (+4.5) – 1.89
Güven İndeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Adriyatik Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Partizan – Buducnost İddaa Tahmini 30.04.24

Adriyatik Ligi yarı final serisi ilk maçında Partizan Salı günü saat 19:30’da Buducnost ile karşılaşacak. …