Anasayfa / İddaa Tahminleri / Stelmet Gora – Legia Warszaw İddaa Tahmini 08.09.20

Stelmet Gora – Legia Warszaw İddaa Tahmini 08.09.20

Polonya Ligi mücadelesinde Stelmet Gora Salı saat 19:00’da Legia Warszaw ile karşılaşacak. İddaa toplam sayı limitini 159.5 olarak açıklamışken Bets10 ise limiti 157.5 olarak belirlemiş.

Stelmet Gora, sezona çok iyi bir girş yaptı. Önce Süper Kupa’yı Anwil’i yenerek kazandı, sonrada ligdeki iki maçını deplasmanda olmasına rağmen kazanarak ne kadar formda olduğu gösterdi. Bu maçlardaki ortak nokta ise lig standartlarının aksine düşük tempoda kontrollü bir oyun ortaya koymaları ve savunmada disiplini elden bırakmamalarıydı, sırasıyla 147 ve 136 sayı izlemiştik bu maçlarda. Reynolds, Ponitka, Groselle ve Lundberg gibi silahların tamamını verimli şekilde kullanarak başladılar sezona.

Legia ise geçen sezon olduğu gibi bu sezon da skor üretiminde pek iyi sinyaller vermedi. Son hazırlık maçında Lublin’i 65-71 ile geçerken sezonun ilk maçında Radom’u da 79-57’lik skorla, yine düşük hücum performansı ile geçen bir mücadelenin ardından yenmişlerdi. Son maçta ise zayıf rakipleri Dabrowa karşısında patlama yaşadılar ve 93 sayı üreterek farklı kazandılar. Ama bu maçın istisna olduğunu söyleyebiliriz rahatlıkla.

İki takım arasında ciddi bir kalite farkı var. Stelmet Gora, bu sezonun güçlü şampiyonluk adaylarından biri olacağını Süper Kupa’yı kazanarak ve ligdeki ilk maçlarda ortaya koyduğu performansla gösterdi. Özellikle sergiledikleri kontrollü yarı saha basketbolu ve savunmadaki dirençli oyunları ile rakiplerini düşük skorda tutmaları ile ön plana çıktılar. Bu maçta da kendi sikletlerinde olmayan Legia’yı düşük skorlarda tutarak kazanabileceklerini düşündüğüm için tercihimi alt seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: ALT (159.5) – 1.55
Bets10 Oranı: ALT (157.5) – 1.82
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Almanya BBL Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Alba Berlin – MLP Heildelberg İddaa Tahmini 30.04.24

Almanya easyCredit BBL 31. hafta mücadelesinde Alba Berlin Salı günü saat 19:30’da MLP Heidelberg ile …