Anasayfa / BKT EuroCup / Günün İddaa Kuponu 22.03.21

Günün İddaa Kuponu 22.03.21

Dar Pazartesi programında 7DAYS EuroCup ve VTB Ligi sahnesinde oynanacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim ve işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Unics Kazan – Lokomotiv Kuban : MS 1 – 1.40 (İddaa) & MS 1 – 1.50 (Bets10)

Normal şartlarda iki takımın da adını sezon başında yarı final listesine yazardım ama Kuban’ın Top 16 grubundaki kötü performansı bu eşleşmeyi çeyrek finalde görmemize neden oldu. Her ne kadar iki takım da son haftalarda formda olsa da Unics’in istikrarlı performansını sezon başından bu yana sürdürdüğünü ve özellikle evlerinde neredeyse yenilmez bir takım olduklarını biliyoruz. Smith, Morgan, Theodore, Holland, Canaan, White, Brown çok kaliteli bir iskeletleri var. Evet Kuban da onları Cummings, Kalnietis, Williams-Goss, Kuzminskas, Gordon, Hervey gibi önemli isimleri ile zorlayabilir ama özellikle savunmada iyi bir takım olan Unics’in agresif oynayıp kazanacağını, serideki ev sahibi avantajını kaptırmayacağını düşünüyorum. 

BC Kalev – CSKA Moskova : MS 2 (-13.5) – 1.50 (İddaa) & MS 2 (-15.5) – 1.82 (Bets10)

CSKA elbette maçın net favorisi. Hem kağıt üstünde hem de son maçlarda ortaya koydkları etkili performanslarla sezonun bu kritik döneminde Kalev gibi kendi sikletlerinde olmayan takımlara karşı hata yapacak noktada değiller. Elbette koç Itoudis yıldızlarından bazılarını dinlendirip rotasyon yapmak isteyebilir ama geniş bir kadrosu olan CSKA’nın yine de kalite farkını ortaya koyacağını, ligin diğer güçlü ekiplerinden Unics’den de yakın zamanda 27 sayı fark yemiş bir takım karşısında rahatlıkla çift haneli farklarla kazanıp yoluna devam edeceğini tahmin ediyorum. 

Stelmet Gora – Khimki : ÜST (175.5) – 1.60 (İddaa) & ÜST (177.5) – 1.85 (Bets10)

Normal şartlarda Khimki’nin bu maçta net olarak favori olması gerekirdi ama eski günlerinden çok uzak Moskova temsilcisi. Aksine Stelmet Gora ise özellikle son maçlarda ortaya koyduğu hücum perforamansıyla son günlerin en formda takımları arasında yer alıyor. Bu maçta da tempoyu yüksek tutacaklarını, Smith, Berzins, Freimanis, Richard gibi silahlarını devreye sokarak 90 sayıları görebileceklerini düşünüyorum. Khimki’de Shved oynamasa bile McCollum, Mickey, Karasev ve Voronov gibi isimlerle 85 baremini geçebilecek bir takım. Dolayısıyla bu maçta toplam baremin aşılmasını bekliyor olacağım. 

İddaa Oranı: 3.36
Bets10 Oranı: 5.05



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (1) 28.04.24

Pazar programının ilk kısmında Almanya easyCredit BBL, Fransa Betclic ELITE Pro A, İspanya Liga Endesa …